3byggetilbud.dk

Tagdækker fra Odense vinder prestigefuld pris

Del
3byggetilbud.dk har endnu engang kåret elite-håndværkere inden for 16 fagkategorier. Vinderne er fundet blandt opgaveformidlerens 1.800 tilknyttede håndværkerfirmaer og på baggrund af mere end 65.000 bygge- og renoveringsopgaver. Vinderen af titlen Elite-Specialist 2023 er fynske Michael Sjursen Tagdækning, der har mere end 25 års erfaring fra branchen.
Årets Elite-Specialist er Michael Sjursen Tagdækning
Årets Elite-Specialist er Michael Sjursen Tagdækning

3byggetilbud.dks elite-kåringer er en særlig hæder af firmaer, der excellerer i deres fag, for der kåres kun én vinder inden for 16 fagkategorier. Udvælgelsen sker på baggrund af de tilbagemeldinger, som håndværkerfirmaet får fra bygherrer, der beder om tilbud på bygge- og renoveringsprojekter. Bygherrerne bedømmer håndværkere ud fra både firmaets responstid og tilfredshed med det udførte arbejde, hvor de giver dem stjerner på en skala fra 1-5.

Specialist med stort S fra Odense S

Inden for fagkategorien Elite-Specialist 2023 er vinderen Michael Sjursen Tagdækning, der er specialist i tagdækning. Firmaet har mere end 25 års erfaring med faget og Michael Sjursen, som selv er anden generation af tagdækkere i familien og i dag er ejer tagdækkerfirmaet, fortæller om opskriften på glade kunder:

”Det handler jo om måden, man er over for sine kunder på. Og måden, man udfører sit arbejde på. Der skal være forventningsafstemt imellem kunden og udførende håndværker. Det at der er forventningsafstemt er faktisk noget af det vigtigste, så kunden rent faktisk ved, hvad der skal laves og hvorfor. På den måde, går man ikke forbi hinanden. God kommunikation, og også information, er derfor vejen frem,” og runder af:

”Hertil handler det også om, at man har nogle fornuftige priser, og det har jeg. Det spiller jo i allerhøjeste grad ind”.

Høj standard fortsætter trods byggebranchen er i nedgang

I 2022 fik 3byggetilbud.dk knap 65.000 forespørgsler fra byggelystne danskere. Det høje antal henvendelser vidner om, at 3byggetilbud.dk ikke mærker til samme nedgang som resten af byggebranchen gør. Det sidste år har nemlig været præget af nedgang i ordrebeholdningen hos mange håndværkervirksomheder som følge af inflation, energikrise og mangel på materialer:

“Selvom vi ikke mærker nedgangen her hos 3byggetilbud.dk, så kan mange af vores tilknyttede virksomheder godt mærke, at der ikke er samme optimisme at spore i byggeriet. Derfor er vi særligt stolte af de her elitehåndværkere, der i et marked i nedgang udmærker sig ved at vinde mange opgaver og samtidig have kundetilfredshed helt i top, ” siger Irena Lif Hafsteinsdottir, Customer Succes Coordinator hos 3byggetilbud.dk.

Skønt byggebranchen er i nedgang, formår portalens 1.800 tilknyttede firmaer fortsat at holde en høj standard. I 2022 lå kunderatingen nemlig rigtig højt hos 3byggetilbud.dk. I gennemsnit er håndværkere fra 3byggetilbud.dk blevet bedømt med 4,6 stjerner på en skala med 1-5 stjerner.

“Kåringerne er både et skulderklap til håndværkerne, og så er det et kvalitetsstempel over for bygherrerne. Derfor har det også været meget svært at finde vinderne, fordi vi har så mange håndværkere med, der leverer høj kundetilfredshed og højt serviceniveau over hele linjen,” fortæller Irena Lif Hafsteinsdottir.

Læs mere om Michael Sjursen Tagdækning: https://www.3byggetilbud.dk/leverandoer/michael-sjursen-tagdaekning/

Nøgleord

Kontakter

Maria CarlsenKommunikationschef3byggetilbud.dk A/S

Presse- og kommunikationschef hos 3byggetilbud.dk A/S, der også står bag Andelsportal.dk og Energihjem.dk

Tlf:26740636mac@3byggetilbud.dk

Billeder

Årets Elite-Specialist er Michael Sjursen Tagdækning
Årets Elite-Specialist er Michael Sjursen Tagdækning
Download
Download

Information om 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk
3byggetilbud.dk
Antonigade 4
1106 København K

+45 7733 4000https://www.3byggetilbud.dk/

3byggetilbud.dk A/S er stiftet i år 2000 og står bag portalerne 3byggetilbud.dk, Energihjem.dk og Andelsportal.dk. 3byggetilbud.dk A/S er i dag Danmarks største formidler af byggeopgaver. Via 3byggetilbud.dk formidles mere end 70.000 bygge- og renoveringsopgaver årligt til et landsdækkende netværk af 1.700 håndværker-firmaer. 

Følg pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Se vinderne: Her er håndværkerne med de bedste kundeoplevelser20.3.2024 16:00:04 CET | Pressemeddelelse

Traditionen tro tildeler 3byggetilbud.dk, landets største opgaveformidler, titlerne som årets elitehåndværkere. Vinderfeltet består af 15 forskellige firmaer, der er kåret som vindere inden for hver deres fagkategori. De er nøje udvalgt blandt 3byggetilbud.dks mere end 1.600 tilknyttede håndværkerfirmaer og på baggrund af de knap 65.000 henvendelser portalen modtog sidste år. Den helt store pris som årets Elite-Håndværker 2024 går til NORHS BYG ApS fra Greve.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye