Elgiganten A/S

Elgiganten åbner i Magasin Kgs. Nytorv

Del
Elgiganten åbner i Magasin Kgs. Nytorv
Elgiganten åbner i Magasin Kgs. Nytorv

Fredag d. 12/11 kl. 10 åbner Elgiganten en pop-up-shop i Magasin på Kongens Nytorv.

Peder Stedal, adm. Direktør i Elgiganten fortæller: ”Vi har glædet os rigtig meget til at dele nyheden om, at vi åbner en pop-up shop i Magasin på Kongens Nytorv. Det giver os en fin mulighed for at komme endnu tættere på vores kunder. Samtidig mener vi, at Elgiganten og Magasin komplimenterer hinanden på bedste vis ved, at vi kommer til at tilbyde stormagasinets kunder produkter, som ikke allerede findes på hylderne. Vi forudser derfor både travle dage og masser af kunder i forbindelse med vores åbning den 12. november.”

I den kommende pop-up-shop kan man glæde sig til at handle alt fra smartwatches, hovedtelefoner og bærbar lyd til telefoner, gamerudstyr og tilbehør. ”Dermed ikke sagt, at man ikke også kan bestille større produkter til levering. Mangler vores kunder fx en vaskemaskine, klarer vi også det fra vores pop-up-shop,” lover Peder Stedal.

I Magasin ser man også åbningen af Elgiganten som en rigtig god nyhed for stormagasinets mange kunder, der nu kan finde et endnu større udvalg af elektronik i forretningen på Kongens Nytorv. Det er noget der er i høj kurs, særligt under juletræet, fortæller Esben Hougaard, der er Buying Director i Magasin: ”Med åbningen af Elgiganten får vores kunder mulighed for at købe en lang række produkter, som vi ikke tidligere har haft i forretningen, og det tror vi, de kommer til at tage rigtig godt imod. Særligt elektronik har de seneste år været fast inventar under juletræet, og det tror vi også, at det er i år. Og nu kan man altså også finde det i Magasin, så vores kunder kan gøre alle deres julegaveindkøb under samme tag.”

Elgigantens pop-up-shop kan besøges på 4. sal i Magasin.

Nøgleord

Kontakter

Ditte Opstrup Andersen
Kommunikationschef
PR & Kommunikation
ditte.opstrup.andersen@giganten.dk
+4527614057

Billeder

Elgiganten åbner i Magasin Kgs. Nytorv
Elgiganten åbner i Magasin Kgs. Nytorv
Download

Information om Elgiganten A/S

Elgiganten A/S
Elgiganten A/S
Arne Jacobsens Allé 16, 2
2300 København S

http://elgiganten.dk

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 38 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2020/21 omsatte for 49,8 milliarder norske kroner. Der er i alt 414 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Følg pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Elgiganten bliver eneforhandler af ny ŌURA ’smart ring’14.5.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ouraringen kan nu købes i Elgiganten i Danmark, Norge, Finland og Sverige ŌURA, selskabet bag den nye ’smart ring’, der giver sin ejer personlige helbredsoplysninger og - indsigt, annoncerede i dag udvidelsen af sit forretningsområde til de nordiske lande i samarbejde med Elgiganten. Fra og med denne uge kan Ouraringen, både Heritage og Horizon styles, købes i Danmark, Norge, Sverige og Finland såvel som online.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye