Vejdirektoratet

Vejdirektoratet lukker skiftevis for til- og frakørsel <55> Horsens N hen over weekenden

Del
Mellem fredag den 31. marts og søndag den 2. april lukker Vejdirektoratet skiftevis for til- og frakørsel <55> Horsens Nord i sydgående retning langs E45 Østjyske Motorvej. Der skal udføres belægningsarbejde ved ramperne som forberedelse til, at asfalten skal skiftes ud.

Vejdirektoratet er i fuld gang med at forberede motorvejsstrækningen mellem <55> Horsens Nord og <54> Ejer Bavnehøj, som efter påske skal have ny asfalt.

I den forbindelse skal nødsporet og midterrabatten omkring til- og frakørselsramperne forstærkes med ny belægning, så vejbanerne kan flyttes rundt, og der kan blive plads til asfaltarbejdet.

Det betyder, at til- og frakørsel <55> Horsens Nord i sydgående retning vil blive lukket på skift i løbet af weekenden.

Arbejdet sker som forberedelse til udvidelsen af E45 Østjyske Motorvej mellem Vejle og Skanderborg.

Trafikale konsekvenser

Vejdirektoratet lukker for til- og frakørselsramperne en ad gangen i følgende tidsrum:

  • Fredag den 31. marts kl. 19.00 lukker Vejdirektoratet frakørsel <55> Horsens Nord i sydgående retning indtil lørdag den 1. april kl. 9.00.
  • Lørdag den 1. april kl. 18.30 lukker Vejdirektoratet for tilkørsel mod Kolding ved Østbirkvej indtil søndag den 2. april kl. 9.00.

Der vil i perioden være skiltet med omkørselsruter for de lukkede til- og frakørsler.

Arbejdet er afhængigt af vejret, og tidsplanen vil derfor kunne rykkes en dag, så arbejdet og lukningerne først afsluttes søndag aften.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og de nærmest beboere til arbejdet.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på trafikinfo.dk

Kontakter

Billeder

Download
Det er til- og frakørsel <55> Horsens Nord langs E45 Østjyske Motorvej, der skiftevis lukkes i løbet af weekenden. Foto: Vejdirektoratet
Det er til- og frakørsel <55> Horsens Nord langs E45 Østjyske Motorvej, der skiftevis lukkes i løbet af weekenden. Foto: Vejdirektoratet
Download

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye