Comwell A/S

Altid tæt på sporten

Del
Comwell Hotels støtter sporten i hele Danmark og har senest indgået sponsorsamarbejder med superligaklubberne F. C. København og AC Horsens som klubbernes foretrukne hotelpartner. Den type partnerskaber, der både gavner Comwell og sportsklubberne, er ikke nyt for hotelkæden, der har været tæt på sporten gennem mange år.
Senest har Comwell Hotels indgået sponsorsamarbejde med blandt andre F. C. København – PR-foto: Parken FCK
Senest har Comwell Hotels indgået sponsorsamarbejde med blandt andre F. C. København – PR-foto: Parken FCK

Den danske hotelkæde Comwell Hotels har en lang historik med partnerskaber i sportens verden, og er involveret i alt fra små, lokale klubber til landsomspændende forbund og superligaklubber. Klubberne er glade for støtten, og Comwell er glade for at byde velkommen til de mange sportsudøvere, der benytter Comwells faciliteter, når de rejser rundt i landet for at deltage i turneringer.

”Vi sætter en ære i at støtte op om forskellige sportsgrene, forbund og klubber fordelt over hele Danmark. Det giver os en unik mulighed for dels at bidrage til et godt formål, hvor motion, sundhed og fællesskab er i centrum og dels at være en del af de stærke netværk, der findes rundt omkring klubberne. Og så er det selvfølgelig også en fordel for os, at sportsfolkene benytter vores hoteller, når de rejser rundt i landet, afholder kurser, større officielle arrangementer, underviser trænere, osv.” fortæller Michael Hansen, kommerciel direktør i Comwell Hotels.

En integreret del af byen

Comwell, der især er kendt for sine moderne møde- og konferencefaciliteter, bestræber sig altid på at være en integreret del af de byer, hvor kædens hoteller er placeret.

”Vi vil mere end være gæsternes foretrukne sted, hvor man får en god nats søvn og holder sine møder. Vores positive bidrag til byerne skal kunne mærkes – også ude i sportsklubberne,” lyder det fra Michael Hansen.

Glæder sig til at byde spillerne velkommen

Comwell har senest indgået sponsoraftaler med fodboldklubberne F. C. København og AC Horsens.

”Vi glæder os til at byde en masse superligaspillere velkommen på vores hoteller. Det giver god mening for os at bakke op om to markante superligaklubber, der deler flere af de værdier, vi selv efterlever hver dag,” slutter Michael Hansen.

Er man én af dem, der skal holde kroppen i gang for at slappe af, så har Comwell flere muligheder for ophold med sport i centrum og tilbyder alt fra løberuter i naturrige omgivelser til golfophold og yoga-getaways.

Comwell Hotels støtter:

FC København

AC Horsens

Vejle Boldklub

Aalborg Håndbold

Odense Håndbold

DTF (Dansk Tennis Forbund)

DGU (Dansk Golf Union)

Snekkersten IF

GoSail

FC Roskilde

HB Køge

KIF Kolding

Nøgleord

Kontakter

Signe Kamper Kankelborg
PR- og Kommunikationschef
skk@comwell.com
23328577

Billeder

Senest har Comwell Hotels indgået sponsorsamarbejde med blandt andre F. C. København – PR-foto: Parken FCK
Senest har Comwell Hotels indgået sponsorsamarbejde med blandt andre F. C. København – PR-foto: Parken FCK
Download

Information om Comwell A/S

Comwell A/S
Comwell A/S
Bomhusvej 13
2100 København Ø

https://comwell.com/

Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med 16 hoteller i Danmark, et i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. I mere end 50 år har Comwell drevet specialiserede møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept.

Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere. I dag servicerer Comwell ikke kun traditionelle møder men også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events.

Comwell råder over knap 3.000 værelser og 450 møde- og konferencelokaler.

Følg pressemeddelelser fra Comwell A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Comwell A/S

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’13.6.2023 10:39:49 CEST | Pressemeddelelse

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum