Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet inviterer til pressemøde om den nationale energikrisestab, NEKST

Del
Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet indkalder til pressemøde i forbindelse med præsentationen af den nationale energikrisestab NEKST onsdag d. 29. marts kl. 12.30 på Amagerværket, Kraftværksvej 37, 2300 København S.

På pressemødet vil klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard præsentere den nationale energikrisestab, NEKST, som skal arbejde med akutte grønne udfordringer. 

Lars Aagaard vil desuden præsentere de to første arbejdsspor samt de respektive forpersoner. 

Deltagelse i pressemødet kræver gyldigt pressekort. Der er adgang for pressen fra kl. 12.00.

Journalister og fotografer, der ønsker at deltage, bedes sende nedenstående oplysninger til Signe Hvas på sihva@kefm.dk senest onsdag d. 29. marts kl. 9.30.   

  • Navn
  • Medie
  • Mail-adresse
  • Telefonnummer

Hvis der er ønsker om adgang før kl. 12.00, er sikkerhedspåklædning påkrævet, og tilmelding inkl. skostørrelse skal så ske i dag, tirsdag, senest kl. 17.00.

Nøgleord

Information om Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Holmens Kanal 20
1060 København K

41723805http://kefm.dk

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet arbejder vi for målet om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i Danmark i 2030 og for et visionært, grønt lederskab både i Danmark og ude i verden.

Følg pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

KF24: Klimamålet for 2030 er rykket tættere på30.4.2024 12:00:01 CEST | Pressemeddelelse

Årets Klimastatus og -fremskrivning viser, at Danmarks udledning forventes reduceret med 68 procent i 2030, hvilket rykker 70-procentsmålet i 2030 tættere på opfyldelse. 2025-målet forventes opfyldt. Særligt landbrug og transport er de sektorer, der står for størstedelen af udledningerne i 2030. Derudover udestår et betydeligt implementeringsarbejde frem mod 2030. Klimastatus og -fremskrivning 2024 sendes nu i offentlig høring.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye