3byggetilbud.dk

Se listen: 3byggetilbud.dk har kåret de bedste håndværkere for 2023

Del
3byggetilbud.dk har endnu engang kåret elite-håndværkere inden for 16 fagkategorier. Vinderne er fundet blandt opgaveformidlerens 1.800 tilknyttede håndværkerfirmaer og på baggrund af mere end 65.000 bygge- og renoveringsopgaver. Vinderen af den helt store titel som årets Elite-håndværker 2022 er Ren EL-Teknik ApS fra Hellerup.
Årets Elite-Håndværker og Elite-Elektriker fra 3byggetilbud.dk er Ren EL-Teknik ApS
Årets Elite-Håndværker og Elite-Elektriker fra 3byggetilbud.dk er Ren EL-Teknik ApS

3byggetilbud.dks elite-kåringer er en særlig hæder af firmaer, der excellerer i deres fag, for der kåres kun én vinder inden for 16 fagkategorier. Udvælgelsen sker på baggrund af de tilbagemeldinger, som håndværkerfirmaet får fra bygherrer, der beder om tilbud på bygge- og renoveringsprojekter. Bygherrerne bedømmer håndværkere ud fra både firmaets responstid og tilfredshed med det udførte arbejde, hvor de giver dem stjerner på en skala fra 1-5.

En særlig titel til et særligt aut. elektrikerfirma

Det yderst erfarne elektrikerfirma, Ren EL-Teknik ApS, tildeles titlen som årets Elite-Elektriker 2023 for sine kvalitetsrige løsninger af allerhøjeste kaliber og en kundeservice af samme skuffe.

Hertil kan Ren EL-Teknik ApS også stolt kalde sig for 3byggetilbud.dk’s Elite-Håndværker 2023 – en særlig titel for en ekstraordinær flot arbejdsindsats.

”Vi vægter virkelig at lytte til vores kunder, deres ønsker og forventninger. Som fagfolk vil vi gerne vejlede kunder efter de ønsker de har og afstemmer forventninger fra start af for at imødekomme kundens ønsker med det samme. Og selvfølgelig skabe et resultat, som kunden er glad for. Et vigtigt fokuspunkt for os er også, at vores kunder er trygge ved at vælge os. Det er nok et af de vigtigste pejlemærker, vi har,” fortæller Nicolai Alexander Skjershede, medejer af Ren El-Teknik ApS, og fortsætter:

”Vi kan også se i de anmeldelser, vi får, at folk er rigtig glade for den tilgang, vi har til hele processen.”

Høj standard fortsætter trods byggebranchen er i nedgang

I 2022 fik 3byggetilbud.dk knap 65.000 forespørgsler fra byggelystne danskere. Det høje antal henvendelser vidner om, at 3byggetilbud.dk ikke mærker til samme nedgang som resten af byggebranchen gør. Det sidste år har nemlig været præget af nedgang i ordrebeholdningen hos mange håndværkervirksomheder som følge af inflation, energikrise og mangel på materialer:

“Selvom vi ikke mærker nedgangen her hos 3byggetilbud.dk, så kan mange af vores tilknyttede virksomheder godt mærke, at der ikke er samme optimisme at spore i byggeriet. Derfor er vi særligt stolte af de her elitehåndværkere, der i et marked i nedgang udmærker sig ved at vinde mange opgaver og samtidig have kundetilfredshed helt i top, ” siger Irena Lif Hafsteinsdottir, Customer Succes Coordinator hos 3byggetilbud.dk.

Skønt byggebranchen er i nedgang, formår portalens 1.800 tilknyttede firmaer fortsat at holde en høj standard. I 2022 lå kunderatingen nemlig rigtig højt hos 3byggetilbud.dk. I gennemsnit er håndværkere fra 3byggetilbud.dk blevet bedømt med 4,6 stjerner på en skala med 1-5 stjerner.

“Kåringerne er både et skulderklap til håndværkerne, og så er det et kvalitetsstempel over for bygherrerne. Derfor har det også været meget svært at finde vinderne, fordi vi har så mange håndværkere med, der leverer høj kundetilfredshed og højt serviceniveau over hele linjen,” fortæller Irena Lif Hafsteinsdottir.

Her er alle vinderne:

Elite-Anlægsgartner: Ravnzen ApS (2730 Herlev)

Elite-VVS’er: MK VVS & Teknik ApS (5450 Otterup)

Den Grønne Eliteprofil: Gørding Ventilationsmontage ApS (6690 Gørding)

Elite-Brolægger: WB Entreprise (4534 Hørve)

Elite-Glarmester: DK Glas og Montage ApS (2670 Greve)

Elite-Gulvfirma: Stika’s Gulvservice ApS (2860 Søborg)

Elite-Isolatør: Vestegnens Isolering (2650 Hvidovre)

Elite-Maler: Malerfirma Nordic Painthouse (5491 Blommenslyst)

Elite-Murer: NORHS BYG ApS (2670 Greve)

Elite-Tømrer: GK-Tømrer (6064 Jordrup)

Elite-Specialist: Michael Sjursen Tagdækning (5260 Odense)

Elite-Byggesagkyndig: Boligstand ApS (8700 Horsens)

Elite-Energikonsulent: Dit-Tilsyn ApS (9293 Kongerslev)

Elite-Kloakmester: M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS (3400 Hillerød)

Elite-Træfælder: Træeksperten (2640 Hedehusene)

Elite-Elektriker + Elite-Håndværker: Ren EL-Teknik ApS (2900 Hellerup)

Nøgleord

Kontakter

Maria CarlsenKommunikationschef3byggetilbud.dk A/S

Presse- og kommunikationschef hos 3byggetilbud.dk A/S, der også står bag Andelsportal.dk og Energihjem.dk

Tlf:26740636mac@3byggetilbud.dk

Billeder

Årets Elite-Håndværker og Elite-Elektriker fra 3byggetilbud.dk er Ren EL-Teknik ApS
Årets Elite-Håndværker og Elite-Elektriker fra 3byggetilbud.dk er Ren EL-Teknik ApS
Download
Download

Information om 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk
3byggetilbud.dk
Antonigade 4
1106 København K

+45 7733 4000https://www.3byggetilbud.dk/

3byggetilbud.dk A/S er stiftet i år 2000 og står bag portalerne 3byggetilbud.dk, Energihjem.dk og Andelsportal.dk. 3byggetilbud.dk A/S er i dag Danmarks største formidler af byggeopgaver. Via 3byggetilbud.dk formidles mere end 70.000 bygge- og renoveringsopgaver årligt til et landsdækkende netværk af 1.700 håndværker-firmaer. 

Følg pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Se vinderne: Her er håndværkerne med de bedste kundeoplevelser20.3.2024 16:00:04 CET | Pressemeddelelse

Traditionen tro tildeler 3byggetilbud.dk, landets største opgaveformidler, titlerne som årets elitehåndværkere. Vinderfeltet består af 15 forskellige firmaer, der er kåret som vindere inden for hver deres fagkategori. De er nøje udvalgt blandt 3byggetilbud.dks mere end 1.600 tilknyttede håndværkerfirmaer og på baggrund af de knap 65.000 henvendelser portalen modtog sidste år. Den helt store pris som årets Elite-Håndværker 2024 går til NORHS BYG ApS fra Greve.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye