Tønder Kommune

TØNDERMARSK INITIATIVET LANCERER NY PODCAST OM TØNDERMARSKEN

Del
Tøndermarsk Initiativet er stolte af at præsentere en ny tilføjelse til podcast-verdenen – fem afsnit om Tøndermarskens historie, natur og kultur i podcasten ”Skru’ op for Sønderjylland”.

Podcasten er dedikeret til at udforske mange smukke og unikke steder i Tøndermarsken og vil udkomme i alt fem afsnit på de kommende lørdage.

I første afsnit, der allerede er blevet udgivet, fokuserer vært Morten Resen og fugleeksperten Iver Gram på Tøndermarskens storslåede fugleliv. Lyttere kan tage med på en spændende fuglesafari og blive klogere på områdets mange forskellige fuglearter.

De næste fire afsnit vil dække en række andre emner om Tøndermarsken, herunder madkultur, Tøndermarskens afvanding, bygningskultur og det sønderjyske kaffebord. Lyttere vil blive introduceret til områdets historie og kultur og få masser af gode tips og tricks til at udforske Tøndermarsken på egen hånd.

Podcasten er produceret af GoLittle Creative for Tøndermarsk Initiativet, og vært Morten Resen vil guide lyttere gennem hvert afsnit. Lyddesign og musik er udviklet af Thomas Banke Brenneche.

Podcasten er en del af Destination Sønderjyllands podcast "Skru' op for Sønderjylland" og kan findes i din foretrukne podcast-app og på destinations Sønderjyllands hjemmeside: https://www.visitsonderjylland.dk/podcast

Kontakter

Kontakt:


Signe Visbech Holm Pedersen, projektkoordinator, Tøndermarsk Initiativet: Tlf.: 4041 4302

Billeder

Information om Tønder Kommune

Tønder Kommune
Tønder Kommune
Wegners Plads 2
6270 Tønder

+45 74 92 92 92https://www.toender.dk/

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Klogere på klima: Tønder Kommune giver dig og din familie chancen for et grønnere liv22.4.2024 11:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Tønder Kommune tilbyder nu 56 familier en chance for at blive klogere på, hvordan man lever mere bæredygtigt og hvordan hverdagsvalg påvirker vores miljø. Deltagerne får specialiseret viden og værktøjer til at træffe bæredygtige valg, der ikke kun gavner miljøet, men også forbedrer livskvaliteten for dem selv og deres samfund. Projektet er støttet af den nationale Landdistriktspulje og er en del af kommunens plan for at mindske CO2-udslippet inden 2030. Hvad får du og din familie ud af at deltage? Lær, hvordan man lever bæredygtigt Mød andre familier, der også gerne vil være mere miljøvenlige Kom med til sjove arrangementer, der lærer jer om alt fra grøn transport til, hvordan man sparer på energien Få en plan med konkrete ideer til, hvad I kan gøre anderledes i hverdagen Mulighed for at sætte bæredygtighed på dagsordenen i jeres lokalområde Alle kan være med "Vi håber at se mange forskellige slags familier i projektet. Lige fra enlige, over familier til bedsteforældre eller bofællessk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye