Danske Spil A/S

Millionregn i weekenden: Jylland har fået fire nye Lotto millionærer

Del

Jylland er et dejligt sted, og held i spil må man i den grad sige, at de har. Søndag morgen kan hele fire jyske Lotto spillere nemlig stå op som nybagte millionærer.

16 millioner kroner. Så mange penge var der i førstepræmiepuljen ved aftenens Lotto trækning, hvis man kunne ramme den gyldne talkombination. Og det gjorde ikke bare en, men hele to heldige Lotto spillere.

Den ene vinder havde købt sin magiske vinderkupon hos tankstationen Q8-Service i Frederikshavn, mens den anden heldige vinder kommer fra Midtjylland, og spillede med via sit PLUS-abonnement. Begge vindere kan nu se frem til at få 8.000.000 kr. at forsøde tilværelsen med. 

Fire nye millionærer lørdag aften
De er dog ikke de to eneste, der ikke længere behøver at tænke sig til, hvordan det mon er at vinde i Lotto.

Der blev nemlig vanen tro også udtrukket to vindere af Millionærgarantien, når der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker. Og også her kan Danske Spil sende millionerne afsted mod det jyske.

  • Den ene vinder har spillet med via hjemmesiden og er fra Midtjylland.
  • Den anden vinder af Millionærgarantien havde spillet med over mobilen og er fra Nordjylland.

”Det er altid dejligt at se så mange vindere af vores lotterier – også selvom vi er vant til det, da der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til. Det kan være en stor omvæltning fra den ene dag til den anden at få millioner af kroner ind på kontoen, og derfor gør vi meget ud af at give specialiseret rådgivning til dem, der er så heldige. Det gør vi for at sikre, at vinderne får taget godt hul på den nye tilværelse som millionær eller endda multimillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderne endnu, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto 25. marts 2023:

2, 9, 11, 13, 20, 21, 23

Tillægstal Lotto 25. marts 2023:

7

Om Lotto

  • Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.
  • Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker
  • Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Om Millionærgarantien

  • Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken.
  • Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye