DI - Dansk Industri

SMV-dagen 2023 - Når krisen skaber nye løsninger

Del
Landets største erhvervsorganisation, Dansk Industri, samler nu over 300 SMV’ere, eksperter og politikere i Kolding for at drøfte, hvordan vi får det bedste ud af en tid med krise og krig, hvor det ikke ligefrem er blevet nemmere at drive virksomhed.

Pressen inviteres til

SMV-dagen 2023 - Når krisen skaber nye løsninger,

Onsdag den 29. marts, kl. 12.45,

Volkerts Fylke,

Dalbygade 40D, 6000 Kolding.

 

Dagen løber af stablen med netværk, en række oplæg og debatter med virksomhedsejere, eksperter og politikere, hvor det er de særlige udfordringer for landets små og store virksomheder, der er i fokus. Temaet er ”Når krisen skaber ny løsninger”.

Deltagerne drøfter, hvad krig, inflation og energikrise betyder for dansk erhvervsliv - og diskuterer konkrete løsningsforslag, der kan hjælpe virksomhederne til forretningsudvikling og til at finde nye  vækstmuligheder.  

Overvismand og formand for Det Økonomisk Råd, Carl-Johan Dalgaard, deltager sammen med DI’s adm. direktør Lars Sandahl Sørensen og Christin Tuxen, der er direktør i Danske Banks afdeling for erhvervskunder, i paneldebat, hvor emnet er ”Den global krise har ramt Danmark – hvad gør vi nu?”.

Iværksætter Aviaja Riemann-Andersen, CEO i Agrain og CEO Carsten Jespersen, KE Fibertec, drøfter sammen med DI’s klimachef Anne Højer Simonsen om den grønne og den sorte bundlinje kan mødes. ​Energi- og forsyningskrisen må ikke stoppe den grønne omstilling. Men hvordan balancerer man sin indtjening og skaber vækst samtidig med, at man omstiller sin forretning til den grønne fremtid? Kan man det, og hvilke overvejelser skal man gøre sig.

På SMV Dagen kåres en SMVer som vinder af DI’s Initiativpris 2022.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos pressemedarbejder Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Links

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Presseinvitation: Sundhedsbosser debatterer fremtidens sundhedsvæsen21.6.2024 08:00:00 CEST | Presseinvitation

Sundhedsstrukturkommissionen har præsenteret deres rapport om modeller for indretning af fremtidens sundhedsvæsenet. Nu er det tid til at diskutere, hvilken model sundhedsvæsnets aktører mener er bedst for danskerne. Derfor inviterer Dansk Industri (DI) og MandagMorgen til konferencen: Et samlet, forebyggende sundhedsvæsen, hvor udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M), formand for Sundhedsstrukturkommissionen Jesper Fisker, adm. direktør i DI Lars Sandahl Sørensen og mange andre sætter fremtidens sundhedsvæsen på dagsordenen. Tid og sted: Onsdag den 26. juni kl. 9:30-15:00 i Industriens Hus Tilmelding sker på saru@di.dk senest den 25. juni kl. 16:00 Oplys navn og medie. Program: 9:00 Velkommen v. Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør, Dansk Industri 9:10 Fremlæggelse af Sundhedsstrukturkommissionens anbefalinger v. Jesper Fisker, formand for Sundhedsstrukturkommissionen 9:40 Debat: En ny sundhedsstruktur med patienten i centrum Emil Fannikke Kiær, erhvervs- og medlemsdirektør, Dansk I

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye