Erhvervsministeriet

Regeringen udpeger ny formand for Klimapartnerskabet for Det Blå Danmark

Del
Vincent Clerc bliver ny formand for Klimapartnerskabet for Det Blå Danmark. Den nye formand bliver medlem af Grønt Erhvervsforum, som på vegne af sektoren leverer input og rådgivning til regeringen.

Vincent Clerc, CEO i A.P. Møller – Mærsk, er ny formand for Klimapartnerskabet for Det Blå Danmark.

Han erstatter forhenværende formand Søren Skou, som overdrager formandsskabet, da han har fratrådt sin stilling hos A.P. Møller – Mærsk.

”Først og fremmest vil jeg gerne takke Søren Skou for hans arbejde med klimapartnerskabet og de mange gode anbefalinger, som partnerskabet har udarbejdet til regeringen. Nu er stafetten givet videre til Vincent Clerc, der med sine mange år i A.P. Møller-Mærsk vil være en god ambassadør for den grønne omstilling i Det Blå Danmark. Med ham som formand, står vi stærkt i det videre arbejde med klimapartnerskaberne”, siger erhvervsminister Morten Bødskov.

”Den globale skibsfart spiller en meget væsentlig rolle i den grønne omstilling. Det er en kæmpe udfordring at transformere industrien, og som førende søfartsnation har vi et ansvar for at tage lederskab på dette område. Der er behov for et stærkt samarbejde på tværs af industrier, og mellem det offentlige og private, og vi har et godt fundament i Danmark med en tradition for at løse store samfundsproblemer i fællesskab. I Mærsk er vi glade for at kunne bidrage, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode arbejde, siger Vincent Clerc, CEO A.P. Møller – Mærsk.

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt:


Erhvervsministeriets pressetelefon, tlf. 91337007.

Links

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.em.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Nyt organ skal sikre hurtigere adgang til fremtidens behandling for danske patienter6.4.2024 10:34:17 CEST | Pressemeddelelse

Virksomheden TÜV SÜD Denmark MHS skal være såkaldt bemyndiget organ for certificering af medicinsk udstyr i Danmark. Det har Lægemiddelstyrelsen og EU-Kommissionen netop besluttet efter et udbud fra Erhvervsministeriet. Organet kan nu begynde arbejdet, så innovativt medicinsk udstyr hurtigst muligt kan komme på markedet til gavn for patienter, sundhedsvæsenet og life science-industrien.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye