Q-Park Operations Denmark A/S

Husk at sætte p-skiven til sommertid

Del

Foråret lader indtil videre vente på sig, men måske hjælper det, når vi på søndag den 26. marts kl. 2:00 skifter til sommertid. Mens vi håber på varmere vejr og blå himmel, skal vi huske at få p-skiven med over på sommertid.

Det er måske endnu ikke helt tid til at sætte havemøblerne frem, men urene stiller vi i hvert fald frem. Og hvis vi vil være helt sikre på et herligt forår, så skal vi også huske uret i bilen.

Bilen skal også køre på sommertid
Uret i bilen er tit det sidste, vi får ændret på. Men hvis bilens ur viser en time forkert, er det alt for nemt at komme til at sætte p-skiven forkert. Det samme gælder den digitale p-skive, der – modsat manges opfattelse – ikke nødvendigvis indstiller tiden automatisk.

En p-afgift hjælper sjældent på forårsstemningen. Derfor minder Q-Park igen i år alle bilister om at indstille uret i bilen og den elektroniske p-skive allerede på søndag for at undgå de kedelige p-afgifter.

”Vi skal mindske misbruget af parkeringspladserne dér, hvor vi laver parkeringskontrol. Det gør vi ved at kontrollere bilernes p-skiver, og vores p-vagter har ikke andet at forholde sig til end det, som p-skiven viser”, siger Q-Parks direktør Alex Pedersen.

Q-Park har naturligvis præcis samme antal medarbejdere på arbejde på søndag efter skiftet til sommertid som på alle andre søndage.

Kontakter

Billeder

Quality in parking

Q-Park er et førende, private parkeringsselskab, som tilbyder sikre, rene og veldrevne parkeringspladser på tværs af Europa. I Danmark har Q-Park Operations Denmark drevet åbne p-pladser og kvalitetsparkeringshuse på centrale beliggenheder siden 2005 og beskæftiger i dag omkring 265 medarbejdere.
Find mere information om Q-Park i Danmark på www.q-park.dk

Q-Park er oprindeligt et hollandsk selskab, og koncernens hovedkontor ligger i Maastricht, Holland. Information om Q-Parks ejerforhold, nøgletal, CSR-politik m.v. kan findes på vores corporate website www.q-park.com

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye