Det Kongelige Teater

Balletten ‘Juveler’ aflyst på grund af sygdom/skader

Del
Grundet skader er Det Kongelige Teater tvunget til at aflyse balletforestillingen ”Juveler".

Den Kongelige Ballet er desværre – i en i forvejen meget tæt pakket periode, og på vej mod en ambitiøs ny kreation med ”Gotta Dance!” – hårdt ramt af skader, herunder en del langtidsskadede.

Situationen er så alvorlig, at det efter grundig overvejelse er nødvendigt helt at aflyse repremieren på og de seks opførelser af ”Juveler” planlagt i marts-april på Gamle Scene for at passe på de øvrige dansere og resten af sæsonens produktioner. 

”Juveler” blev sidst opført i foråret 2022 og vil vende tilbage i fremtiden.

”Det er altid en svær beslutning at aflyse – og balletten gør det stort set aldrig - men det er i denne situation nødvendigt," siger Balletmester Nikolaj Hübbe.

Publikum, der allerede har købt billet til ”Juveler”, blev informeret om aflysningen, og hvordan de får refunderet deres billetter, i morges.

Kontakter

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Solodanser Stephanie Chen Gundorph modtager Hans Becks Mindelegat22.5.2024 15:54:28 CEST | Pressemeddelelse

I dag har solodanser Stephanie Chen Gundorph modtaget det prestigefyldte Hans Becks Mindelegat på 30.000 kr. Legatet er uddelt med følgende motivation: "Stephanie Chen Gundorph er en danser med et helt særligt talent, der har beriget publikum med sin indlevelse, teknik og udtryk. Hans Becks Mindelegat er oprettet til minde om balletmesteren, der især gjorde sig bemærket ved at sikre Bournonvilles balletter for eftertiden, og Stephanie er som barn af teatrets balletskoler i Odense og siden København en fornem eksponent, også for den særlige stil, Bournonvilles balletter danses i." Om Stephanie Chen Gundorph: Født: 1993 Nationalitet: Dansk Uddannelse: Den Kongelige Balletskole i Odense og København Karriere: Stephanie blev optaget som aspirant ved Den Kongelige Ballet i 2010, blev medlem af corps de ballet i 2012, forfremmet til solist i 2019 og til solodanser i 2022. Tidligere modtagere af Hans Becks Mindelegat inkluderer prominente dansere som Vivi Flindt, Silja Schandorff og Caroline

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye