Det Kongelige Teater

Balletten ‘Juveler’ aflyst på grund af sygdom/skader

Del
Grundet skader er Det Kongelige Teater tvunget til at aflyse balletforestillingen ”Juveler".

Den Kongelige Ballet er desværre – i en i forvejen meget tæt pakket periode, og på vej mod en ambitiøs ny kreation med ”Gotta Dance!” – hårdt ramt af skader, herunder en del langtidsskadede.

Situationen er så alvorlig, at det efter grundig overvejelse er nødvendigt helt at aflyse repremieren på og de seks opførelser af ”Juveler” planlagt i marts-april på Gamle Scene for at passe på de øvrige dansere og resten af sæsonens produktioner. 

”Juveler” blev sidst opført i foråret 2022 og vil vende tilbage i fremtiden.

”Det er altid en svær beslutning at aflyse – og balletten gør det stort set aldrig - men det er i denne situation nødvendigt," siger Balletmester Nikolaj Hübbe.

Publikum, der allerede har købt billet til ”Juveler”, blev informeret om aflysningen, og hvordan de får refunderet deres billetter, i morges.

Kontakter

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye