Link Concept ApS

Med action cards kan du redde liv på arbejdspladsen

Del
Selvom du kan komme langt med sikkerhedssko, hårdføre hjelme og grundige instrukser, findes der stadig mange typer arbejdspladser i Danmark med en stor risiko for at komme til skade. Hvis du har din daglige gang på en byggeplads, kan der hvert øjeblik opstå en uventet ulykke, og det kan være svært at handle rationelt i et pludseligt virvar.

En ny løsning sikrer dog, at du altid har svar på hånden, når ulykken indtræffer: Action-cards® . Læs her, hvorfor action cards bliver mere og mere udbredt på det danske arbejdsmarked, og hvordan de små manualer kan hjælpe dig med at redde liv.

Hvad er Action-cards®?

Action-cards® er skabt af firmaet Action-cards® (måske bedre at sige Copenhagen Risk & Safety Group ApS), og ideen er meget simpel: Når uheldet er ude, skal du have en manual lige ved hånden, som guider dig til førstehjælp i en hektisk situation. Du kan med andre ord slå hjernen fra, hive dit Action-cards® op ad lommen, og følge den simple trin-for-trin-guide til, hvordan du redder et andet menneskes liv.

Action-cards® er designet til at skulle kunne passe ind i enhver situation, og designet er både robust og praktisk. Du kan have det liggende på kontoret eller nede i din taske, og du skal altid kunne komme til det med et øjebliks varsel.

Hvor kan Action-cards® bruges?

Action-cards® Copehagen Risk & Safety Group ApS har skabt produktet til både private og erhverv, og du kan derfor finde Action-cards® tilpasset enhver situation. På arbejdsmarkedet kan det give god mening at investere i Action-cards®, da førstehjælp er en vigtig evne at besidde på arbejdspladsen, så man kan hjæpe kollegaer, kunder og alle andre på arbejdspladsen, som skulle få brug for livreddende førstehjælp.

Der er skabt Action-cards®, som passer til stort set hvert eneste erhvervsområde i Danmark. Det dækker alt lige fra restaurationsbranchen til daginstitutioner og til landbruget. Med andre ord kan du som eksempelvis som pædagog eller industrimedarbejder have Actioncards® i tasken, som er skræddersyet til dig, der arbejder med børn eller i en produktionsvirksomhed. 

Sådan bruger du Action-cards®

I en artikel som denne vil du ofte finde en detaljeret gennemgang af, hvordan du bruger det specifikke produkt; det er der ikke brug for her. For hele ideen med Action-cards® er kort og godt, at de skal være nemme at afkode og følge med et øjebliks varsel.

Du kan derfor med ro i maven investere i en håndfuld Action-card® til dit erhverv, som du og dine kollegaer kan have i jeres personlige tasker eller placeret forskellige steder på din arbejdsplads. Når ulykken indtræffer, skal I ikke gøre andet end at finde jeres Action-cards® frem og udføre korrekt førstehjælp.

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Cykeloverdækninger og affaldshuse med sedumtag11.6.2024 12:50:22 CEST | Pressemeddelelse

Cykeloverdækninger og affaldshuse spiller en vigtig rolle, når der skal være orden og system på fællesområderne i en boligforening eller ved virksomheder og kommunale institutioner. Overdækninger skal gerne være funktionelle og æstetisk tiltalende, så de bidrager med noget positivt til fællesskabet i boligforeningen. En overdækning med grønne tage giver en mere inspirerende udsigt til kønne planter fremfor kanalplast, tagpap eller andre mere traditionelle tagbeklædninger. Biobag Zenzo tilbyder et bredt udvalg af overdækkede cykelparkeringer og affaldsskure, der er yderst velegnede til boligforeninger og kommunale områder. Mange af modellerne leveres med mulighed for sedumtag, som tilføjer et grønt element til boligområderne, hvilket kan forbedre beboeres og borgeres trivsel. Sedumtag på cykeloverdækninger og affaldshuse Et sedumtag er et grønt tag beplantet med sukkulent planter. Udover at Sedumtag er pænt, har det en række fordele: Sedumtag tiltrækker bier og andre insekter og forbedr

Et hjerte til den du elsker7.6.2024 12:24:08 CEST | Pressemeddelelse

Når sommeren kommer, mærker man sommerfuglene i maven på ny. Kærligheden kigger frem, og måske har du en person i dit liv, som betyder noget helt særligt for dig. Det kan du vise for personen på mange forskellige måder, du kan fortælle, du kan synge, og du kan sågar forære en sød gave. Måske har du overvejet at forære et smykke, og så er en hjerte halskæde oplagt, som hver eneste dag kan minde personen om, hvor meget du elsker og holder af vedkommende. Du kan læse lidt med i artiklen her og få inspiration til, hvorfor du bør overveje at forære en smuk og symbolsk hjerte halskæde. Hjertet symboliserer kærlighed En hjertehalskæde er nemlig helt oplagt til at vise din kærlighed og omsorg. Hjertet har for altid været symbol på både kærlighed, det livsvigtige organ, det skriftlige symbol og den smukke figur rummer flere ord end man kan forestille sig. Hjertet symboliserer kærlighed, omsorg, tillid og meget mere, og er således et oplagt symbol på din kærlighed til en helt særlig person. Et m

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye