Danske Spil A/S

Jokeren er løs: Heldig dansker vinder 8.902.665 kroner

Del

Aftenens Lotto trækning bød på årets anden vinder af førstepræmien i Joker. Den heldige dansker kan nu se frem til at få hele 8.902.665 skattefrie kroner ind på kontoen.

Weekenden blev formentlig en hel del bedre for en heldig dansker efter aftenens Lotto trækning. Den heldige vinder kan nemlig nu kalde sig mangemillionær efter at have ramt plet på de syv helt rigtige tal i Joker. Joker er et tillægsspil i Lotto, der kan tilkøbes for 10 kroner per kupon.

Vinderen havde købt sin kupon i SuperBrugsen Bjæverskov og bliver nu svimlende 8.902.665 kroner rigere.

Der var ingen vinder af hovedpræmien i Lotto for tredje uge i træk. Næste uges pulje stiger derfor til hele 16 millioner kroner.

Tre nye millionærer lørdag aften
Udover den store vinder i Joker, blev der også fundet to vindere af Millionærgarantien. For vanen tro skal der også findes to vindere af Millionærgarantien, når der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

  • Den første vinder af Millionærgarantien havde spillet med via mobilen og er fra Faaborg-Midtfyn Kommune.
  • Den anden vinder af Millionærgarantien havde købt sin kupon i SuperBrugsen Fensmark.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Joker 18. marts 2023:

4, 9, 6, 6, 1, 0, 9

Vindertal Lotto 18. marts 2023:

3, 5, 15, 16, 20, 29, 36

Tillægstal Lotto 18. marts 2023:

6

Om Joker

  • Siden år 2000 har man kunne spille med Joker, og Joker kan tilkøbes på Vikinglotto og Lotto.
  • Joker koster 10 kr. og giver dig altid en ekstra vinderchance på min. 2 mio. kr.
  • Den højeste gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Frederiksberg løb afsted med 50.000.000 kr.

Om Lotto

  • Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.
  • Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker
  • Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Om Millionærgarantien

  • Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken.
  • Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye