OK

OK er klar til Transport 2023

Del
OK’s truckstationer, ladeløsninger og det grønne regnskab er i fokus, når OK Transport igen i år er at finde på Skandinaviens førende transportmesse i Messecenter Herning. OK fremviser bl.a. forskellige typer af ladestandere og glæder sig til at møde nye og eksisterende kunder

Når Messecenter Herning slår dørene op til Transport 2023 fra d. 20.-22. april, står OK klar til at byde de besøgende velkommen ved sin stand. Ønsker man at blive klogere på OK’s produkter samt digitale løsninger, kan man kigge forbi standen til en faglig snak i uformelle omgivelser.

”Vi ønsker at være til stede, hvor vores kunder forventer at møde os, og vi er altid klar til en snak omkring deres forretning, hvad vi kan tilbyde dem, og om vores fælles vej videre i forhold til fremtidens energikilder”, siger Henrik Dehn, der er markedschef for transportområdet i OK, og fortsætter:

”Derfor har vi som et nyt tiltag valgt at sætte ekstra fokus på e-mobilitet. Vi fremviser løsninger på AC-ladere til medarbejdere og gæster, men har også en DC-lader med for at vise, at vi også tager aktiv del i den grønne omstilling af den tunge transport.”

En mere bæredygtig godstransport

Transportbranchen er som bekendt under stor udvikling. Den kollektive trafik er allerede langt fremme i omstillingen til eldrift, og der sker også meget, hvad angår den tunge transport.

”Den grønne omstilling af den tunge transport er startet, og det gælder om at være med fra start. Vi ønsker at være en understøttende leverandør til vores kunder både nu og i fremtiden, og derfor er det vigtigt, at vi indgår i en god dialog med dem”, siger Henrik Dehn.

”Nogle få kunder har allerede købt første el-lastbil, og mange går med overvejelserne om det. Derfor ønsker vi at tage emnet op til messen for netop at være med i dialogen”, tilføjer han.

Grønt regnskab og CO2-aftryk

Transportbranchens bæredygtige udvikling stiller i dag højere krav til, hvordan virksomheder skal kunne dokumentere deres miljøbelastning og overvåge deres energiforbrug. Derfor sætter OK desuden fokus på grønt regnskab og energiovervågning til Transport 2023 i samarbejde med EnergiData A/S.

”Det grønne regnskab er meget aktuelt, og transportvirksomhederne viser stor interesse for området og de tiltag, som vi i OK allerede har lanceret. Det samme gælder for energiovervågningen, som giver virksomhederne mulighed for ikke alene at holde øje med energiforbruget på deres lastbiler, men også på transportvirksomhedernes egen bygningsmasse”, siger Henrik Dehn.

”Vi glæder os over, at transportbranchen samles til nogle gode og spændende dage i Messecenter Herning, og vi ser frem til at indgå i mange gode dialoger med nye såvel som eksisterende kunder”, siger Henrik Dehn afslutningsvist.

Transport 2023 finder sted fra d. 20.-22. april i Messecenter Herning, og OK's stand befinder sig i midten af hal K.

Nøgleord

Billeder

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til grøn el og varmepumper.
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab og tæller udover moderselskabet OK datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Energiteknik. 
  • OK omfatter mere end 675 tankstationer, mere end 220 vaskehaller samt 80 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

Åbningsfest: Nu åbner rastepladsen Storkereden i en ny og moderne udgave6.6.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

På baggrund af en samarbejdsaftale med Vejdirektoratet har OK etableret lynladere ved rastepladserne Storkereden og Lærkereden langs Helsingørmotorvejen samt overtaget driften af Storkeredens forhenværende café og kiosk. Det hele er snart på plads, og det markeres med en officiel åbningsfest af den nye OK Plus-butik og tilhørende ladepark ved Storkereden fredag den 14. juni klokken 10.00-15.00

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye