Coop Danmark A/S

SuperBrugsen i Ejby bliver til Coop 365discount

Del
Brugsforeningen for Middelfart og omegn vil ombygge SuperBrugsen i Ejby til en Coop 365discount. Discountkæden er med-investor på projektet og kommer desuden til stå for den daglige drift af den nye butik, der åbner i maj.
Coop 365discount kommer til Ejby. (Foto: Coop)
Coop 365discount kommer til Ejby. (Foto: Coop)

SuperBrugsen i Ejby lukker medio april. Herefter går håndværkerne i gang med at ombygge den 1.445 m2 store dagligvarebutik. Der vil være en lukkeperiode frem til begyndelsen af maj, hvor den nye butik slår dørene op for kunderne – nu som en del af familien i Danmarks hurtigst voksende discountkæde, Coop 365discount.

Den nye butik har en central placering i byen, tæt på Ejby Bageri, blomsterbutikken og tøjhandleren. Og med 70 parkeringspladser udenfor er det nemt at finde en plads til bilen for de handlende.

Ole Ebdrup Andreasen, direktør i Brugsforeningen for Middelfart og omegn, siger:

”Vi tror rigtig meget på projektet. For vi har oplevet stor kundetilfredshed med vores 365discount-butikker i Gelsted og Brenderup. Lave priser, populærere dagligvarer og åbningstider fra 8-21 hver dag - det er noget kunderne har kvitteret for. Det tror vi også, de vil gøre i Ejby.”

Coop 365discount har vundet tre af BT’s ”pristjek” i 2022, og i januar i år tog kæden igen en førsteplads blandt de landsdækkende discountkæder.

Coop 365discount-kæden er med til at investere i butikken i Ejby, og det bliver også discountkæden, som kommer til at stå for den daglige drift. Direktør i Coop 365discount, Thomas Nielsen, siger:

”Vi har rullet 300 butikker ud i Danmark i løbet af 2022, og vi er bestemt ikke færdige endnu. Nu kommer turen til Ejby, og jeg glæder mig over, at kunderne dér nu også får mulighed for at fylde indkøbskurven med friske dagligvarer til gode priser hver dag.”

Coop 365discount ønsker at forsætte samarbejdet med SC Smørrebrød, som i dag lejer delikatessen i den nuværende SuperBrugsen.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information


Thomas Nielsen, direktør, Coop 365discount
thomas.nielsen.3@coop.dk
20 95 22 99


Ole Ebdrup Andreasen, direktør, Brugsforeningen for Middelfart og omegn
ole.ebdrup.andreasen@kvickly.dk
61 61 25 95


Emil Ulrichsen, senior kommunikationsrådgiver, Coop
emil.birkving.ulrichsen@coop.dk
26 66 90 68

Billeder

Coop 365discount kommer til Ejby. (Foto: Coop)
Coop 365discount kommer til Ejby. (Foto: Coop)
Download
Thomas Nielsen, direktør i Coop 365discount. (Foto: Coop)
Thomas Nielsen, direktør i Coop 365discount. (Foto: Coop)
Download

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

43864386

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

International hæder til 3 af Coops egne varer27.5.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

To Änglamark-produkter og en Coop-vare har netop modtaget den fornemste internationale hæder til kædernes egne mærker. Det er sket ved den årlige prisuddeling, PLMA 2024, som den uafhængige organisation, Private Label Manufacturers Association International, står bag. Ved årets prisuddeling var 550 forskellige produkter fra 72 forskellige kæder i 23 lande med i kapløbet om hæderen. Varerne vurderes efter deres koncept, design og i hvor høj grad de giver værdi for kunderne. De tre vindere fra Coop Danmark er: Änglmark Colour Vaskemiddel, refill Änglamark brun sæbe Coop Protein Bar choco mint Änglamark-produkterne fremhæves for at bringe plastic-reduktion til et nyt niveau og for det gode design. Coop Protein Bar roses for smag, design og koncept. ”Coop har historisk altid lagt vægt på at have stærke unikke egne varer. Derfor er det glædeligt med denne internationale anerkendelse af disse produkter, som er udviklet i vores fælles nordiske indkøbsselskab, Coop Trading,” siger kategoridire

Brugsen satser på Bededag trods tab af million-omsætning26.4.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Da regeringen fjernede St. Bededag som helligdag, betød det ikke blot, at mange danskere mistede en fridag. For Danmarks lokale dagligvarebutikker betød det tab af omsætning i millionklassen. For indtil i år var St. Bededag en af de helligdage, hvor kun de mindre butikker måtte holde åbent. ”Helligdagene er ekstremt vigtige for os, og dermed for overlevelsen af lokale dagligvarebutikker. Vi har beregnet, at det koster os et pænt millionbeløb i tabt omsætning, at de store butikker nu også må holde åbent på St. Bededag,” siger kædedirektør Torben B. Andersen, Dagli´Brugsen / Brugsen, der omfatter ca. 275 butikker over hele Danmark. ”Heldigvis er vi inde i en generelt positiv udvikling, hvor vi oplever en flot opbakning fra borgerne i de lokalsamfund, hvor vi er. Derfor har vi da også tænkt at holde fast i vores fejring af St. Bededag med tilbud på hveder – og andre gode dagligvarer – i dag,” siger Torben B. Andersen. Sammen med de øvrige butikker i Coop Familien forventer Brugsen at sælg

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye