Columbus

Columbus udgiver bæredygtighedsrapport for 2022

Del
2022 var en vigtig del af Columbus’ bæredygtighedsrejse. Det var året, hvor vi lancerede vores nye bæredygtighedsstrategi og i højere grad inddragede FN’s Global Compact-principper og De 17 Verdensmål i vores forretningsmodel. Vores forpligtelse til at leve op til verdensmålene og ønsket om at bidrage til den globale bæredygtighedsagenda har været nogle af de primære drivere bag vores nye bæredygtighedsstrategi og rapport, som vi er glade for at kunne præsentere i dag.

Med udgangspunkt i vores purpose “Digital transformation for a better tomorrow” ønsker vi at bidrage til den grønne omstilling med en todelt bæredygtighedsstrategi. Vi vil både forsyne vores kunder med de nødvendige værktøjer til at nedbringe deres klimaaftryk og samtidig nedbringer aftrykket fra vores egen drift.

  • Vi hjælper vores kunder med at den grønne omstilling ved at tilbyde digitale løsninger og rådgivning, der kan hjælpe dem med at nå deres bæredygtigheds- og vækstmål. 
  • På vores interne spor fokuserer vi på, hvordan vi som virksomhed kan forbedre os på parametre som kultur, adfærd og klimabelastning. Her fokuserer vi blandt andet på områder som diversitet og inklusion, medarbejderengagement og vores globale CO2-udledning.

Udvalgte punkter fra vores ESG-rapport 2022.

Environment

  • Vi begyndte at måle vores CO2-aftryk globalt og fik etableret en fornuftig baseline for 2022.
  • Vi er opsatte på at nedsætte eller holde niveauet for vores indirekte drivhusgasudledninger ved at forbedre vores energieffektivitet og bruge mere genanvendelig energi.
  • 60% af vores energiforbrug er allerede fra genanvendelige energikilder.

Social

  • Antallet af kvinder i Columbus steg fra 29% i 2021 til 31% i 2022.
  • Vi fremsatte nye Diversitet & Inklusionstiltag for at fremme inklusion og sikre diversitet i vores talentmasse i Columbus.
  • Vores medarbejdertilfredshed steg til +47 i 2022 fra +40 i 2021.
  • Vi introducerede vores nye værdier og ledelsesprincipper, der skal være med til at understøtte en mere samhørig kultur i Columbus.

Governance

  • Kønsfordelingen i Columbus’ bestyrelse bestod ved udgangen af 2022 af 20% kvinder og 80% mænd.

Læs den fulde rapport her

Sustainability Report 2022

Billeder

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com

Columbus er en global IT-service og konsulentvirksomhed specialiseret i digital transformation. Columbus beskæftiger mere end 1.500 digitale rådgivere og konsulenter inden for fremstillings- og procesindustrien samt detail og fødevarer. Vi tilbyder forretningskritiske løsninger inden for Strategy & Change, Cloud ERP, Data & Analytics, Application Management, Digital Commerce og Customer Experience. Columbus har hovedsæde i Danmark samt kontorer og partnere over hele verden – vi leverer vores løsninger og tjenester lokalt på globalt plan. www.columbusglobal.com

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

Ny analyse af Columbus' regnskab for Q2 20231.9.2023 09:11:13 CEST | Pressemeddelelse

Analysen konkluderer bl.a. at: Columbus leverer, hvad der stilles i udsigt. Der er opnået en vækst korrigeret for opkøb og valuta på 16 % i andet kvartal (19 % korrigeret for valuta og inklusiv opkøb) og 14 % i første halvår. I andet kvartal er det lykkedes at fakturere 70 % af konsulenternes timeforbrug. Det vidner om øget effektivitet, der er et af målene fra Focus23 strategien. Med eksekvering af Focus23 strategien fremstår Columbus stringent og fokuseret på servicering af kernekundegruppen. Analysen kan findes her: https://ir.columbusglobal.com/static-files/96127943-4e58-4e34-97be-3790aa0f0a06

Ny analyse af Columbus' regnskab for Q1 2023 publiceret af Aktieinfo15.6.2023 13:52:14 CEST | Pressemeddelelse

Analysen konkluderer blandt andet at: ”Columbus har fået en stærk start på året med en organisk vækst på hele 12 %. Størst vækst blev opnået på det danske og britiske marked. Valutamodvind som følge af fald i værdien af især NOK og SEK gør, at væksten i rapporteret valuta ender på 7,3 %. Columbus har nu præsteret organisk vækst i de seneste otte kvartaler.” ”Med udsigt til at målene i Focus23-strategiplanen opfyldes, ser vi des mere frem til senere på året, når ledelsen løfter sløret for en ny strategiplan dækkende 2024-26.” Analysen kan findes her: https://ir.columbusglobal.com/static-files/87a1cc62-7c29-4a0a-af2e-da1c12f69ba6

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum