Haderslev Kommune

Social- og Handicapudvalget inviterer til dialogmøde om pårørendepolitik

Del
Tirsdag den 18. april inviterer politikerne i Social- og Handicapudvalget i Haderslev Kommune, som beskæftiger sig med det børnesociale område og børnehandicap, alle interesserede borgere til dialogmøde. Formålet er at arbejde med og få input til en pårørende- og netværkspolitik, der omfatter børne- og familieområdet.

I 2022 blev det børnesociale område og børnehandicapområdet i Haderslev Kommune lagt sammen med voksenområdet i forvaltningen Social og Sundhed. En organisatorisk ændring der understøtter den politiske konstituering, hvor der i januar 2022 i den nye kommunalbestyrelse blev oprettet et Social- og Handicapudvalg, der arbejder med det sociale område og handicapområdet for både børn og voksne.

Social- og Handicapudvalget inviterer nu til dialogmøde for at arbejde videre med Haderslev Kommunes pårørendepolitik, så den udvikles til også at omfatte børnehandicap og børn og unge i udsatte positioner.

”Pårørende og netværket er en vigtig og unik ressource i børn og unges liv, og derfor er samarbejdet mellem barnet, eller den unge, pårørende og kommunen afgørende for at skabe en værdifuld hverdag for barnet, den unge eller den familie, der i kortere eller længere perioder har brug for hjælp og støtte. Derfor inviterer vi i Social- og Handicapudvalget til dialogmøde, hvor vi gerne vil i dialog med deltagerne om, hvad der er vigtigt at have med i en pårørende- og netværkspolitik”, siger Lene Bitsch Bierbaum, der er formand for Social- og Handicapudvalget.

På dialogmødet vil pårørendekoordinator i Haderslev Kommune, Gitte Astrup-Thørring, og faglig leder i Familiehuset, Nedda Khalili, holde oplæg om inddragelse af pårørende og netværk.

Derudover er der også tid til dialog med politikerne fra Social- og Handicapudvalget.

Dialogmødet finder sted tirsdag den 18. april 2023 klokken 17.30-19.30 i Rådhussalen på Rådhuset, Christian X’s Vej 39, Haderslev.

Der serveres en let anretning når arrangementet starter.

Alle er velkomne og kan tilmelde sig senest den 10. april 2023 på kvalitetogudvikling@haderslev.dk

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Økonomiudvalg indstiller, at direktør stopper i Haderslev Kommune23.4.2024 20:07:28 CEST | Pressemeddelelse

Økonomiudvalget i Haderslev Kommune har i dag besluttet at indstille til kommunalbestyrelsen, at samarbejdet med direktør for Børn og Kultur, Charlotte Veilskov, skal ophøre. Begrundelsen er, at økonomiudvalget ikke længere har den fornødne tillid til, at direktør Charlotte Veilskov kan lykkes med opgaven. Det er kommunalbestyrelsen, der træffer den endelige beslutning i sagen. Charlotte Veilskov er fritaget for tjeneste, indtil kommunalbestyrelsen træffer beslutning på kommunalbestyrelsesmødet. Det er hensigten, at dette kan ske den 30. april 2024, idet en fratrædelsesaftale på det tidspunkt forhåbentlig er på plads. I perioden fra direktør Charlotte Veilskovs fritagelse for tjeneste og frem til, at kommunalbestyrelsen træffer beslutning i sagen, varetager kommunaldirektøren funktionen som direktør for Børn og Kultur.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye