Aarhus Airport

Citychef skal tage gæsteservicen til nye højder i Aarhus Airport

Del
Passagererne i Aarhus Airport skal have den bedste start på rejsen. Ansvaret lægges i hænderne på den 40-årige Mette Bræmer-Jensen, der tiltræder som chef for lufthavnens Passagerservice den 1. maj 2023.
40-årige Mette Bræmer-Jensen rykker fra Randers City til Aarhus Airport den 1. maj som ny chef for Passagerservice. PR-foto.
40-årige Mette Bræmer-Jensen rykker fra Randers City til Aarhus Airport den 1. maj som ny chef for Passagerservice. PR-foto.

Aarhus Airport har et ambitiøst mål om at nå 1,5 million gæster inden udgangen af 2029. De fysiske rammer står knivskarpt efter den østjyske lufthavn er blevet udvidet til dobbelt størrelse og totalmoderniseret igennem de sidste tre år. Nu skal passageroplevelserne løftes op på samme høje niveau, og det skal Mette Bræmer-Jensen, som kommer fra en stilling som citychef i Randers, være garant for.

”Passagerservice er på mange måder epicenteret i lufthavnen. Medarbejderne står i forreste række til gæsterne og skaber den menneskelige service- og oplevelsesramme, der er fundamentet for en ekstra god start på rejsen. I Mette Bræmer-Jensen har vi fundet en profil med et strategisk sigte på at sammenkoble og forene alle elementer i kunderejsen. Samtidig kommer Mette med en skarp kommerciel ledelsesbaggrund med fokus på at optimere forretningen med afsæt i en stærk medarbejderkultur og kundernes behov”, siger Lars Rønnov, som er HR og kommerciel direktør i Aarhus Airport.

Mette Bræmer-Jensen får ansvaret for Passagerservice, der tæller et team af 25 trafikassistenter og fem duty managers. Dertil vil Mette spille en aktiv rolle i lufthavnens kommercielle udvikling, ligesom hun bliver en nøglefigur i facilitering af og samarbejdet med de flyselskaber og tour operatører, der er etableret i Aarhus Airport. Det ligger lige til højrebenet for Mette Bræmer-Jensen, som er drevet af at skabe resultater i virksomheder, hvor kunderejsen er i centrum og bygget på et stærkt fundament af samarbejde og kultur.

”Jeg har fulgt lufthavnens kolossale udvikling på afstand, og jeg glæder mig meget til at komme ombord. Aarhus Airport har et stærkt fokus på at fastholde og optimere gæsteoplevelserne, og det matcher perfekt med mit karrieremæssige dna. Samtidig er jeg købmand ind til benet, og jeg ser frem til at bringe mine erfaringer og kompetencer inden for ledelse, serviceoptimering og udvikling af kommercielle forretningsområder i spil i tæt samarbejde med mine kommende kolleger i Aarhus Airport”, siger Mette Bræmer-Jensen.

Mette Bræmer-Jensen er i dag citychef for Randers City, hvor hovedopgaven er at styrke og udvikle byens position på landkortet gennem ledelse og motivation af forretningsdrivende, brancher og samarbejdspartnere i byen. Tidligere har hun været leder i Dansk Supermarked, nu Salling Group, blandt andet som ansvarlig for promotionafdelingen i Bilka og Føtex Tekstil. Dertil har hun været salgs- og souschef i Føtex, Egå samt bestredet en stribe ledende stillinger i supermarkedskoncernen, hvor hun oprindeligt er uddannet som salgsassistent.

Mette Bræmer-Jensen er østjyde og bosat i Lystrup med sin mand og tre børn. Fritiden går mest med at vedligeholde sportsformen, hyggelige aktiviteter med venner og familie eller i naturen med husstandens hund og hest.

Mette Bræmer-Jensen tiltræder stillingen som chef for Passagerservice den 1. maj 2023.

Kontakter

Billeder

40-årige Mette Bræmer-Jensen rykker fra Randers City til Aarhus Airport den 1. maj som ny chef for Passagerservice. PR-foto.
40-årige Mette Bræmer-Jensen rykker fra Randers City til Aarhus Airport den 1. maj som ny chef for Passagerservice. PR-foto.
Download

Vedhæftede filer

Information om Aarhus Airport

Aarhus Airport
Aarhus Airport
Ny Lufthavnsvej 24
8560 Kolind

+45 87 75 70 00https://www.aar.dk/

Aarhus Airport’s ambition er at være østjydernes foretrukne lufthavn og forbinde Østjylland med populære storbyer og andre attraktive rejsemål. Med afgange til destinationer i hele Europa sigter lufthavnen mod at imødekomme forventningerne hos det jyske erhvervsliv såvel som hos fritidsrejsende i lufthavnens optageområde, der er Jyllands største.

I efteråret 2023 står lufthavnen færdig efter en totalmodernisering og udvidelse til dobbelt størrelse. I 2024 er Aarhus Airport A/S vært for Europas vigtigste luftfartskonference, Routes Europe, der er en mødeplatformen for luftfarts-branchens beslutningstagere. Aarhus Airport A/S er ejet af Aarhus Kommune, Syddjurs Kommune, Norddjurs Kommune og privatinvestor Staus A/S. Det tager cirka 35 minutter at nå Aarhus Airport A/S fra centrum af Aarhus.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Airport

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Airport

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye