Fredensborg Kommune

Hørsholm og Fredensborg kommuner indgår samarbejde om Ullerødskolen

Del
Samarbejdsaftalen mellem de to kommuner sikrer, at Hørsholm Kommune fast disponerer over 10 pladser på Ullerødskolen

Ullerødskolen i Kokkedal er en specialskole for normalt begavede elever med autismespektrumforstyrrelser. På skolen går der elever fra blandt andet Fredensborg og Hørsholm kommuner. Hørsholm Kommune har derfor ønsket en samarbejdsaftale, som sikrer kommunen 10 pladser. Den aftale er der nu enighed om.

”Vi har med Ullerødskolen et attraktivt og højt specialiseret skoletilbud med en knalddygtig stab af medarbejdere. Jeg er derfor glad for, at vi med denne aftale både kan samarbejde på tværs af kommunegrænsen og samtidig lægge en mere sikker økonomisk grund under Ullerødskolen”, siger Per Frost Henriksen, formand for Børne- og Skoleudvalget.

I Hørsholm er der også tilfredshed med aftalen:

”Ullerødskolen har opbygget en stor faglig ekspertise på dette område og er et meget eftertragtet tilbud til vores elever. Jeg er derfor glad for, at vi nu har indgået en aftale, som fremover sikrer Hørsholm Kommune 10 pladser på skolen”, siger formand for Børne- og Skoleudvalget Maj Allin Thorup.

Skolen er normeret til 64 elever og ligger i de bygninger, som også huser Kokkedal Skole.

Kontakter

Udvalgsformand Per Frost Henriksen (A) tlf. 25 13 62 99
Udvalgsformand Maj Allin Thorup (C) tlf. 26 23 20 69

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye