Europæiske ERV A/S

Salget af rejseforsikringer er fordoblet. De unges lyst til at rejse er tilbage

Del
Nye tal fra rejseforsikringsselskabet Europæiske ERV viser, at unge – I kølvandet på covid-pandemien - er blevet bedre til at forsikre sig. Nu køber de forsikring op til fem måneder før afrejse, planlægger deres rejser i god tid, og de vælger forsikring, selv på kortere rejser.

Sidste år fordoblede Europæiske ERV salget af rejseforsikringer til unge rejsende mellem 18-35 år. I forhold til 2021 steg salget af rejseforsikringer med 91 % i aldersgruppen. I 2023 er salget allerede steget med 102 %*.

Interessen for eventyr, rygsæk, skiferie og weekendture er tilbage. Ifølge statistikker fra Københavns Lufthavn er otte ud af ti flyrejsende tilbage.

Spanien – den mest populære destination i 2022

Spanien var den mest populære destination i 2022, mens USA kom med i top 10 over de mest populære destinationer, hvor danskerne rejste hen. Dette resultat afspejles også af Europæiske ERV’s salg af rejseforsikringer til rejsende, som skulle til Spanien, USA, Frankrig og Italien.

Stor stigning i antallet af weekendrejser

Tal viser også, at flere unge har tænkt sig at tage på weekendture. Oftest sælges Europæiske ERV's policer for en uges ture (35%) og over en måned (40%). Der har dog været en massiv efterspørgsel på forsikringer til 1-2 dages ture, hvor salget af policer steg langt over 300 % i 2022 i forhold til 2021.

Øget planlægning af rejser

Flere unge planlægger også deres rejser i god tid, og behovet for at have det godt forsikret er stor. Unge, der køber forsikringer op til fem måneder før afrejse, er sidste år steget næsten 250 % i forhold til 2021.

- Ingen ønsker at forholde sig til uventede hændelser, aflysninger eller skader på ferier, hverken før eller under rejsen. For at give vores privatkunder tryghed på rejsen, tilbyder vi, at de kan tale med en dansktalende læge via deres smartphone, når de er på ferie. Hvis behovet skulle opstå.

Vores mål er at være Danmarks sikreste rejseforsikringsselskab, og vi vil give alle unge mulighed for at opleve verden mere sikkert, siger Peter Steen Olsen, talsmand hos Europæiske ERV. – Derfor tilbyder vi specielt udviklede rejseforsikringsprodukter til de unge rejsende. For eksempel til backpacking, som især er populært blandt de unge.

* De store procentvise stigninger skal også ses i lyset af COVID, som i 2020-21 fik rejserne til at ramme et nulpunkt.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Europæiske ERV A/S

Europæiske ERV A/S
Europæiske ERV A/S
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

https://www.europaeiske.dk/privat/

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Vi er del af den tyske forsikringsgruppe ERGO, som har mere end 37.000 ansatte på verdensplan. Vi har stået for tryggere rejser i mere end 100 år til en stor del af alle danske turister, erhvervsrejsende og deres arbejdsgivere, som har betroet os at stå for deres rejseforsikringer. Takket være mange års erfaring og specialudviklede rejseforsikringer kan vores kunder roligt tage af sted – og være trygge før, under og efter deres rejse. Sammen med vores svenske afdeling har vi mere end 1,2 millioner kunder og 7 millioner kortkunder. Læs mere på erv.dk.

Følg pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye