Live Nation Denmark ApS

Dancehall-superstjernen Popcaan kommer til Store VEGA

Del

VEGA og Live Nation præsenterer

POPCAAN: GREAT IS HE

21. MAJ 2023

STORE VEGA


DANCEHALL-SUPERSTJERNEN POPCAAN ANNONCERER ‘GREAT IS HE’ TOUR

 

13 HEADLINE SHOWS I EUROPA I FORBINDELSE MED HANS FEMTE ALBUM

 

Billetsalget starter fredag 17. marts kl. 10:00

 

Dancehall-superstjernen, Popcaan, har i dag annonceret den europæiske del af sin 2023-tour, hvor han kommer til at optræde med sit nye album ’Great He Is’ for første gang. Den 13-shows lange del af touren starter 6. maj i Paris og kommer forbi Storbritannien, Holland, Belgien, Schweiz, Sverige, Norge, Tyskland, Spanien og Danmark, hvor Popcaan spiller i Store VEGA i København.

Den kommende tour bliver første gang at Popcaan optræder med sit nye album fra start til slut. På albummet kan man finde sange som singlen ’We Caa Done’ feat. Drake. ’Great He Is’ er efterfølgeren til Popcaans 2020-projekt ’Fixtape’. Imellem de to udgivelser har han arbejdet sammen med Dre Skull og Mr Eazi på sangen ’Sekkle & Bop’ og udgivet solonumrene ’Skeleton Cartier’ og ’Next to Me’.

Popcaan slog igennem på den internationale scene med sin unikke kombination af reggae og dancehall. Hans succes har været drevet af hans sanges enorme popularitet på natklubber og sociale medier. Han har opnået mere end en milliard streams og 3,3 millioner følgere på tværs af platforme. Hans debutalbum ’Where We Come From’ fik stor ros fra anmelderne. Han har positioneret sig som en af de mest succesfulde dancehall-artister gennem tiden og har arbejdet sammen med andre store artister som Drake, Jamie xx, Pusha T, Giggs, Matoma, Wale, Gorillaz, Davido, m.fl.

 

Billetpriser: 250 kr. + gebyr

Billetsalget starter 17. marts kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være Live Nation presale 16. marts kl. 10:00 for LN-medlemmer via livenation.dk

Kontakter

Billeder

Download
credit: Nabil Elderkin
credit: Nabil Elderkin
Download

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, HeartlandO Days og Comedy Stop Copenhagen er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den albumaktuelle, innovative pop-kunstner, Jazmin Bean, besøger Pumpehuset 13. oktober 202420.5.2024 18:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Jazmin Bean (de/dem) er født og opvokset i det nordlige London, og har sat baren høj for moderne popmusik, ikke kun som sanger-sangskriver, men også som multimediekunstner. Ved at lege med friktionen mellem sårbarhed og persona, mareridt og fantasi, traume og helbredelse, inviterer performeren med de mange facetter lytteren ind i deres enestående univers af alternativ, smitsom popmusik.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye