Danske Spil A/S

To nye millionærer i weekenden – med garanti!

Del

For anden uge i træk var der ingen vindere af hovedpræmien i Lotto – men som sædvanligt var der trods alt to heldige danskere, der blev millionærer takket være Lottos Millionærgaranti.  

Det er svært at ramme de syv rigtige vindertal i Lotto, og derfor var der heller ikke i sidste uge nogen Lotto-spillere, der løb med den helt store million-gevinst efter lørdagens trækning i Lotto – men der var trods alt stadig et par stykker, der fik glæde af en stor gevinst alligevel.

For selv om man ikke rammer syv rigtige, så kan der godt være gevinst på kuponen alligevel: Det er der to sjællændere, der kan snakke med om, da de blev forgyldt af Lottos Millionærgaranti, som hver uge rammer to helt tilfældige Lotto-spillere – begge spillede med via deres PLUS-abonnement.

Den ene Millionærgaranti-vinder kommer fra Slagelse Kommune, og vedkommende havde spillet 10 rækker med Joker, uden at vinde noget – indtil kuponen blev udtrukket i million-spillet.

Den anden Millionærgaranti-vinder kommer fra Region Hovedstaden og havde ligeledes spillet 10 rækker med Joker uden gevinst – udover den ene million kroner, forstås.

Der var i øvrigt heller ingen, der for alvor ramte plet i Eurojackpot i sidste uge. Hver tirsdagens eller fredagens trækning gav nogle nye danske millionærer. 

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge. 

Om Lotto

Lotto er danskernes foretrukne lotteri og over 1 million danskere spiller med hver uge. Den første trækning fandt sted 7. oktober 1989 - og spillet har kørt hver eneste lørdag aften siden da. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 7.000.000. Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, som betyder, at der hver uge bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle spillede rækker.

Vindertal Lotto, 11. marts

8, 13, 23, 26, 29, 30, 32

Tillægstal Lotto, 11. marts

4

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye