Danske Spil A/S

Ungerne drømte om lejlighed i København – så købte far lige fem ekstra rækker i Eurojackpot

Del

Da en far fra Hovedstaden for nyligt hørte, at hans hjemmeboende børn drømte om at flytte hjemmefra, købte han prompte fem ekstra rækker i Eurojackpot – et par timer senere havde han vundet 1,6 millioner og kunne give børnene et stort tilskud.  

En hyggeaften med børn og svigerbørn tog for nyligt en dramatisk drejning for en midaldrende mand fra hovedstaden.

”Jeg snakkede med mine børn, og de fortalte, at de godt snart ville flytte hjemmefra, og de unge vil jo nærmest bo på Rådhuspladsen, og det koster…” indleder manden sin beskrivelse af aftenen.

 

”Så svarede jeg: ’Jamen så køber jeg lige fem ekstra rækker til Eurojackpot’. Og nogle timer senere, fik jeg en mail fra Danske Spil om, at jeg havde vundet. Så sad jeg bare der med åben mund og polypper og vendte min mobil rundt så børnene kunne se skærmen, og så sagde de: ’Du har vundet 1,6 millioner kroner!’ Det var jo præcis derfor, jeg købte de fem rækker,” udbryder manden glad.

 

Så giver det naturligvis sig selv, hvad den første del af gevinsten skal gå til: Ungerne skal have et stort tilskud, som de kan bruge på en lejlighed en smule tættere på Rådhuspladsen end ellers.

 

Resten af pengene skal gemmes i det, som manden med et grin kalder for ’supplerings-rejsekassen’. For både manden og hans kone er glade for at rejse.

 

De har endda allerede været af sted på den første, siden Eurojackpot-gevinsten kom i hus. Det var en rejse, der var planlagt på forhånd, men nu blev der plads til lidt ekstra udflugter undervejs.

 

”Min kone havde planlagt turen, og jeg havde ømmet mig lidt økonomisk, men nu var det jo ikke problem,” fortæller han.

 

Den næste rejse i kalenderen er også planlagt før gevinsten, men derefter bliver der tid og mulighed for at indløse nogle af de lidt vildere rejse-drømme:

 

”Vi har begge nogle drømme-rejsemål, som vi ikke havde regnet med at få råd til, men nu kommer vi 100 procent sikkert af sted,” siger manden glad.

 

Endnu har parret ikke siddet og kigget på en globus for at finde nye steder at rejse hen, men det kan godt være, at det er sådan, de vil gøre det:

 

”Jeg har snakket med min kone, og vi har aftalt, at vi ikke skal bruge pengene, som om vi dør i morgen, men heller ikke, som om vi lever 100 år endnu,” siger han.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 17 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye