Alm. Brand Forsikring A/S

Alm. Brand knytter online fysioterapi til sundhedsforsikringen

Del
Det skal være nemmere og hurtigere at komme fx ryg-, nakke- og skulderskader til livs. I takt med at danskerne i højere og højere grad har taget video-konsultationer til sig, udvider Alm. Brand Group nu sundhedsforsikringen med et tilbud om online fysioterapi.
Nu bliver der nemmere og hurtigere adgang til behandling for fx nakke- og skulderskader med Online Fysioterapi.
Nu bliver der nemmere og hurtigere adgang til behandling for fx nakke- og skulderskader med Online Fysioterapi.

Et større antal danskere døjer med nakke-, skulder, lænd- eller rygsmerter, som kan ende med nedsat funktionsevne og livskvalitet. Men for mange mennesker med en travl hverdag er afstanden til de steder, hvor genoptræningen foregår – kombineret med den tid man skal lægge til i transport – en ikke uvæsentlig hindring. Derfor kan træning og hjælp via videokonsultation være et nyttigt alternativ til et fysisk fremmøde. 

Det er baggrunden for, at Alm. Brand Group, der omfatter Codan og Alm. Brand fra 1. marts udvider sundhedsforsikringen til koncernens erhvervskunder, så den nu også omfatter online fysioterapi. Det sker via samarbejdspartneren Hejdoktor.dk.

”Vores erfaringer fra online læge og psykolog fortæller os, at kunderne er blevet mere parate til at søge råd og vejledning om deres helbred online. Og så er muligheden for digitale konsultationer med en fysioterapeut et næste naturligt skridt for os at tilbyde. Det matcher også rigtig godt med, at en væsentlig andel af de henvendelser, Hejdoktor modtager, vedrører smerter i bevægeapparatet,” siger Kasper Bukdahl, der er direktør for Erhverv Salg i Alm. Brand Group.

”Kunderne får adgang til 40 minutters konsultation på video med en fysioterapeut, hvorefter fysioterapeuten kan sammensætte et træningsprogram med både forebyggende og forbedrende initiativer, som kunden enkelt kan tilgå via en app eller via Hejdoktor.dk’s hjemmeside. Der er også mulighed for en opfølgende samtale for at diskutere udviklingen og få justeret til. Træningsprogrammet er opbygget, så man kan vinde ”trofæer”, når man når sine mål som et incitament til at få trænet” uddyber Kasper Bukdahl.

Online-konsultationer rates virkelig højt
Godt hjulpet på vej af nedlukningerne i forbindelse med corona har flere og flere danskere taget digitale konsultationer til sig. En Voxmeter-undersøgelse fra 2021, gengivet af foreningen Danske Patienter, viser, at 38 procent i den ældste aldersgruppe (60-80 år) ønsker at kunne vælge digitale konsultationer via video eller telefon, hvis deres problemstilling kan håndteres lige så godt digitalt som ved fysisk fremmøde. I den yngste aldersgruppe (18 til 39 år) ønsker hele 58 procent mere digital kontakt. Tallene indikerer stor modenhed på tværs af aldersgrupper.

Vi udvikler løbende på de sundhedsløsninger, vi tilbyder kunderne i Alm. Brand Group i tråd med de skiftende behov og muligheder. I begyndelsen af 2022 udvidede vi sundhedsforsikringen med online læge- og psykologhjælp. De seneste tal fra januar 2023 viser en meget høj tilfredshed med de services med en score på hele 4,8 point ud af 5 mulige.

Udvidelsen med Online Fysioterapeut gælder også privatkunder meden Codan sundhedsforsikring.

Fakta: Sundhedsforsikringen i Alm. Brand Group

Stadig flere virksomheder vælger at tilbyde deres medarbejdere en sundhedsforsikring for at kunne garantere medarbejderne hurtig behandling og få dem hurtigere tilbage på job igen efter fx en skade. Sundhedsforsikringen indeholder blandt andet:

  • Adgang til hurtig undersøgelse eller behandling inden for 10 arbejdsdage, så man hurtigt kan komme videre og sygdomsforløbet bliver så kortvarigt som muligt.
  • Fysiske behandlinger uden krav om lægehenvisning.
  • Online læge-, fysioterapi og psykologhjælp, som kan benyttes uden krav om lægehenvisning eller skadeanmeldelse.
  • Mulighed for hjælp til at bekæmpe stress.
  • Vejledning af sygeplejersker, som kan give professionel vejledning om, hvordan man skal forholde sig uanset om skaden er dækket eller ej.

Fakta om Online Fysioterapi:

Fysioterapeuten udarbejder en behandlingsplan og hjælper med råd og vejledning omkring ens skade. De tilbyder også genoptræningsprogrammer og følger op på fremskridt, så man hurtigst muligt får afhjulpet sit problem og forebygger, at det kommer igen. De typiske akutte eller længerevarende problematikker, som man kan søge hjælp til, er:

  • Overbelastningsskader
  • Sportsskader og løbeskader
  • Rygproblemer
  • Arbejdsrelaterede smerter så som tennisalbue og museskader, slidgigtssmerter og skulder-/nakkesmerter
  • Efterfødselstræning eller vejledning ifm. graviditetssmerter

Billeder

Nu bliver der nemmere og hurtigere adgang til behandling for fx nakke- og skulderskader med Online Fysioterapi.
Nu bliver der nemmere og hurtigere adgang til behandling for fx nakke- og skulderskader med Online Fysioterapi.
Download
Fordeling af diagnoser hos Hejdoktor.dk.
Fordeling af diagnoser hos Hejdoktor.dk.
Download

Information om Alm. Brand Forsikring A/S

Alm. Brand Forsikring A/S
Alm. Brand Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Alm. Brand er en dansk finansiel koncern, der blev grundlagt tilbage i 1792.

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Se Alm. Brand Groups nyhedsrum

Følg pressemeddelelser fra Alm. Brand Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alm. Brand Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye