PDH Music

NYT SOLOALBUM OG TURNÈ FRA BJØRN FJÆSTAD

Del
Tilbage i 1996 bragede sangeren Bjørn Fjæstad og hans band BAAL gennem lydmuren med debut- albummet ”Sensorama”. Et album spækket med energi og storladne rockanthems som helt fortjent, gik rent ind hos det musikelskende folk.

Tilbage i 1996 bragede sangeren Bjørn Fjæstad og hans band BAAL gennem lydmuren med debut- albummet ”Sensorama”. Et album spækket med energi og storladne rockanthems som helt fortjent, gik rent ind hos det musikelskende folk.

Anmelderne kvitterede med 5 og 6 stjerner, ligesom det blev til flere Grammy-nomineringer.
BAAL fik, og har stadig, godt og grundigt fat i sit publikum med utallige koncerter og udgivelse af otte studie- og to livealbums.

Selvom Fjæstad havde rygende travlt med BAAL, teaterforestillinger og filmroller, var der nogle sange, der måtte skrives. I 2015 udgiver han sin første soloplade “Du Kender Intet Til Mig”. Et nærværende album der på smukkeste vis giver et indblik i en anden og mere følsom side af sangeren.

Nu udkommer hans andet soloudspil, der bærer titlen ”Uncover”. Albummet er, som titlen antyder, en samling favoritsange fra sangerens ungdom, der af forskellige årsager har sat sig fast.

Fjæstad giver, med respekt for originalversionen og sin særlige indlevelsesevne, sin fortolkning af sange der tidligere er fremført af forskellige kunstnere som The Cars, Meat Loaf, Dolly Parton, Bob Dylan, Gordon Lightfoot, Bee Gees med flere.

“Uncover” er en håndfuld sange fra min barndom og ungdom. Sange fra 60’erne, 70’erne og 80’erne som med deres stemmer og lyd vækkede nogle intuitive følelser, der blotlagde min umiddelbare længsel og afmægtighed, men heldigvis også min tro på det gode i mennesket trods mørket i min verden.

Nogle sange appellerede til min lyst til at favne verden og mine drømme i 70’erne, hvor jeg stod med udstrakte arme og luftguitar på en orange fløjlssofa og brugte en grydeske som mikrofon. Andre sange talte direkte ind i hjertet uden omsvøb, men med ord og sætninger jeg kun forstod intuitivt”,fortæller Bjørn Fjæstad, og fortsætter:

”Sangene er blot en del af soundtracket til mine ungdomsforelskelser og den uundgåelige ulykkelige kærlighed. Det er sange, der satte lyd på mine drømme, som fik mig til at glemme hverdagen for en stund.

Når jeg nu genbesøger disse sange, slår det mig, at i mine ungdomsår var det ikke teksterne, der rørte mig. Det gør de til gengæld nu, hvor mit midaldrende jeg opdager, at disse tekster også fortæller en historie om en personlig udvikling gennem et langt liv. Jeg ser teksterne klart og forstår i dag smerten bag dem. Derfor tager jeg sangene et sted henm, hvor de står mere nøgne - helt for sig selv - kun nænsomt ført på vej af et fantastisk indlevende orkester”.

Brødrene Lars og Troels Skjærbæk, Palle Hjort, Rene Damsbak og Eddi Jarl er musikerne bag Bjørn Fjæstad på ”Uncover”.

Live består opsætningen, foruden Fjæstad selv, af Lars Skjærbæk på guitar og Søren Møller på keys. Trioen turnéer i Danmark i september 2023.

Touren er som følger:

07.09 DEXTER. Odense

08.09 TOBAKSGAARDEN. Assens

09.09 GIMLE. Roskilde

14.09 RICHTER. Søborg

15.09 MANTZIUSLIVE. Birkerød

16.09 DR KONCERTHUSET - STUDIE 2. København S

21.09 SØNDERBORGHUS. Sønderborg

22.09 MUSIKHUSET AARHUS. Aarhus

23.09 TAASTRUP MEDBORGERHUS

Billetter i salg via: https://pdh.dk/tour/fjaestad/

Kontakter

Billeder

Links

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

Love Shop er på forårs-tour med BLUES EUROPA11.4.2024 10:00:00 CEST | Nyhed

I kølvandet på albummet BLUES EUROPA og seks koncertaftener på Hotel Cecil er anmelderroste Love Shop på tour i hele Danmark dette forår. ”Han er en antirockstjerne, der har fundet sin egen måde at forføre på.” – POLITIKEN. 5 hjerter ”Love Shop cementerer i aften, at de (stadig) er et af Danmarks bedste live-bands og stadig formår at holde sig relevante” – GAFFA. 5 stjerner ”Stor hjemmebanesejr i Hotel Cecil.” – POV International I efteråret 2023 udkom Love Shops 14. album BLUES EUROPA, som har høstet flotte anmeldelser i de landsdækkende aviser og fået masser af opmærksomhed på Danmarks Radio. Singlen ”Studentervognen Kører” har kunne høres på P4 siden sidste sommer og ”Synd og Skam” ligger fortsat i rotation på P6 Beat. Albumudgivelse blev fejret med en vellykket omgang ’LS Nights’ – seks koncertaftener i træk på Hotel Cecil. Her cementerede Love Shop endnu engang deres status som et af landets bedste livebands og igen var anmelderne ellevilde. Dette forår kan det legendariske orkest

Efter udsolgt i K.B.Hallen: Ude Af Kontrol annoncerer efterårstour i 20246.3.2024 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den dynamiske trio formåede at melde udsolgt i K.B. Hallen i København fire måneder før koncerten skal spilles! I forlængelse af den store interesse besøger Ude Af Kontrol seks forskellige byer til en spillestedstour i efteråret 2024. Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænserne og samtidig sætte skub i publikum. Deres notoriske liveshows har for vane at få tændt op i deres altid energiske publikum, derfor kan man forvente en kæmpe energiudladning, når UAK drager på spillestedstour i efteråret. Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og netop nået en milepæl med mere end 320.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største bands herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter. Billetsalget starter fredag d. 8. marts

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye