Danske Spil A/S

Århus og Silkeborg tog weekendens Lotto-millioner

Del

To danskere fra det jyske kan gå den nye uge i møde som friskbagte millionærer. De blev hver især udtrukket som vindere af en million kroner via millionærgarantien i Lotto.  

Hvis man ikke rammer de syv rigtige vindertal i Lotto, så er der heldigvis også muligheden for at vinde den store gevinst via millionærgarantien, som hver uge gør to danskere til millionærer.

 

I weekenden slog millionærgaranti-lynet ned to steder i Jylland.

 

Den ene million landede i Silkeborg Kommune, hvor en heldig Lotto-spiller havde spillet 10 rækker med Joker via sin mobil. Vedkommende var i øvrigt også så heldig at ramme fire rigtige, så den samlede gevinst endte på 1.000.060 kroner.

 

Den anden million-vinder kommer fra Århus og havde spillet 20 rækker Lotto med Joker Onsdag og Joker lørdag, for i alt 140 kroner via mobilen. Vedkommende vandt ikke andre gevinster end millionen – men mon ikke det lige går alligevel.

 

De to million-gevinster var sidste uges største gevinster. Førstepræmiepuljen i Lotto blev ikke vundet i denne weekend, og dermed voksede den sig stille og roligt større til næste uge, så der til en enlig vinder nu ligger 10 millioner kroner og venter.

Der var heller ingen, der vandt hovedgevinsten i Eurojackpot – hverken i Danmark eller i udlandet - så den har efterhånden vokset sig stor og stærk igen: Der er nu 158 millioner kroner i førstepræmiepuljen.

 

Lotto, vindertal 4. marts

5, 10, 16, 24, 29, 30, 36

 

Lotto, tillægstal 4. marts

7

 

Om millionærgarantien

Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye