Norlys

Norlys køber to mindre ladeoperatører

Del
Norlys har netop købt de to ladeoperatører Ampera Ladeløsninger ApS og The Charger ApS. Norlys forsætter dermed ekspansionen af koncernens eMobility-aktiviteter.

Opkøbene ligger i forlængelse af det seneste års markante tiltag på lademarkedet, herunder opkøbet af ladeoperatøren Sperto.

-Vi er meget tilfredse med at få både Ampera Ladeløsninger og The Charger ind som en del af Norlys’ eMobility-satsning. Med opkøbene forfølger vi vores ambition om at være en markedsførende operatør i markedet for ladeløsninger til både private og erhverv, siger Mads Brøgger, der er direktør for Norlys’ energidivision.

De to virksomheder vil føje cirka 3.000 nye kunder og yderligere 50 offentlige ladepunkter til Norlys’ eMobility-forretning. Kunderne i Ampera Ladeløsninger Aps og The Charger Aps vil i første omgang have samme abonnement som hidtil, men bliver naturligt samlet med Norlys’ øvrige kunder i løbet af 2023.

- Ved at samle indsatsen, kan vi styrke vores fremtidige værditilbud til alle vores kunder, og kunderne hos Ampera Ladeløsninger og The Charger har givetvis oplevet nogle af fordelene allerede nu. Ligesom Norlys’ eksisterende kunder, får de nemlig adgang til udvidet refusion og fordelagtig adgang til Norlys’ nationale netværk af lynladere, fortæller Ellen Trolle, der er ansvarlig for eMobility i Norlys.

Markedet for ladeløsninger er i rivende udvikling og stiller store krav til ladeoperatørerne. Derfor er fokus hos Norlys på at få alle nye kunder godt ombord.

-Vi skal være i stand til kontinuerligt at tilbyde konkurrencedygtige tjenester og relevante opladningsprodukter. Med disse to opkøb tilfører vi ekstra ressourcer til den videre udvikling af området og fastslår endnu engang ambitionen om at indtage en førende position og fremme elektrificeringen af ​​transportsektoren i Danmark, siger Ellen Trolle.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Vi leverer energi, ladestandere, internet og tv til 1,7 millioner kundeforhold og har 3.500 medarbejdere i blandt andet Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København. Norlys er ejet af 800.000 andelshavere.

Vi arbejder for grøn omstilling og digitalisering. Ud over vores kunderettede aktiviteter ejer vi landets største elnet og landets største fibernet. Derudover er vi delejere af Norlys Energy Trading, som handler med energi og Eurowind Energy, der er en førende udvikler af solcelle- og vindmølleparker.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye