Norlys

Norlys giver alle private elkunder mulighed for at fravælge acontoregningen

Del
Norlys’ 600.000 private elkunder får nu mulighed for at afregne månedsvist baseret på deres faktiske forbrug frem for den forudbetalte aconto-opkrævning. Den nye afregningsmulighed lanceres for at imødekomme ønsket fra selskabets kunder.

Fra 1. marts 2023 kan private elkunder hos energi- og telekoncernen Norlys selv vælge, hvilken afregningsform de ønsker. Alle Norlys’ kunder får nu muligheden for at modtage deres elregninger månedsvist bagud baseret på deres faktiske forbrug frem for via acontomodellen, hvor kunderne afregnes kvartalsvist forud ud fra deres forventede forbrug. Denne nye valgmulighed kommer efter ønske fra kunderne.

- Energikrisen har medført væsentlig højere priser, end vi har været vant til. Derfor fylder energiregningen også mere i husholdningsbudgettet. Det har fået mange af vores kunder til at efterspørge muligheden for at afregne deres faktiske energiforbrug. Dels vil den enkelte husholdning kunne se deres energibesparelser på den kommende regning, og dernæst skal der kun afregnes for en måned ad gangen. Den mulighed skal vores kunder naturligvis have, siger Mads Brøgger, der er direktør for Norlys’ energiforretning.

Den nye afregningsform bliver et tilbud, som alle kunder kan tilmelde sig via Norlys’ kundeselvbetjening Mit Norlys. For at få muligheden for forbrugsafregning skal kunden være tilmeldt Betalingsservice.

- Nogle kunder trives bedst med acontoafregningen, der er baseret på kundens forventede forbrug og den estimerede pris. Men det er naturligvis altid vigtigt at tilbyde de løsninger, som vores kunder efterspørger. Derfor tilpasser vi løbende vores produkter og services baseret på den indsigt, vi får fra dialogerne med kunderne. Vi har de seneste måneder fået rigtig mange spørgsmål til elregningerne. Og vi forventer, at muligheden for forbrugsafregning også vil gøre elregningen mere enkel og gennemskuelige for de kunder, der vælger den løsning, siger Mads Brøgger.

Kontakter

Norlys Kundeservice

Åbningstider: Mandag-onsdag kl. 08:00-16:00, torsdag kl. 08:00-16:30 og fredag kl. 08:00-15:00

Tlf:+45 7015 1670

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Vi leverer energi, ladestandere, internet og tv til 1,7 millioner kundeforhold og har 3.500 medarbejdere i blandt andet Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København. Norlys er ejet af 800.000 andelshavere.

Vi arbejder for grøn omstilling og digitalisering. Ud over vores kunderettede aktiviteter ejer vi landets største elnet og landets største fibernet. Derudover er vi delejere af Norlys Energy Trading, som handler med energi og Eurowind Energy, der er en førende udvikler af solcelle- og vindmølleparker.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye