Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen henter ny centerdirektør

Del
Andelskassen har ansat 45-årige Peter Viereck som centerdirektør i Andelskassen i Sønderborg. Han kommer fra en stilling i Frøs Sparekasse.
Peter Viereck er startet som centerdirektør i Andelskassen i Sønderborg.
Peter Viereck er startet som centerdirektør i Andelskassen i Sønderborg.

Når Andelskassen i Sønderborg slår dørene op den 1. marts, er det med en ny mand ved styrepinden. Her tiltræder Peter Viereck rollen som centerdirektør og erstatter Michael Tamstrup, som har valgt at gå på pension.

Peter kommer senest fra en stilling i Frøs Sparekasse i Rødekro. Her har han rådgivet privatkunder de sidste ni år, og inden da har han arbejdet seks år i Nykredit i Aabenraa.

Med skiftet til Andelskassen får Peter ansvaret for et hold på syv kolleger og den daglige drift. Samtidig skal han være rådgiver for en række kunder. Og her glæder Peter sig til at fortsætte sin nærværende, ærlige rådgivning og videreudbygge sit netværk til kunder, samarbejdspartnere, og kolleger.

”Andelskassen er en bank, som bygger på gode relationer. Der er fokus på gensidig tillid, ærlighed og tæt sparring, så rådgiveren i fællesskab med kunden finder gode løsninger, der passer til kundens økonomi, drømme og behov. Det er værdier, der falder godt i tråd med mine egne, og jeg glæder mig til at møde nye kunder og samarbejdspartnere og få skabt et godt netværk,” siger Peter.

Brænder for at gøre en forskel

Peter kom ind i den finansielle branche for 15 år siden. Inden var han ansat i Forsvaret i otte år, hvor han blandt andet arbejdede som oversergent ved telegraftropperne i Fredericia. Tiden i Forsvaret har givet ham nogle gode erfaringer – også fra hans udsendelser til Bosnien og Irak. Han brænder for at gøre en forskel for mennesker og bidrage til at løfte en vigtig samfundsopgave, og blandt andet derfor arbejdede han i Forsvaret. Da han altid har interesseret sig for den finansielle verden, var det naturligt for ham at skifte til bankbranchen, da lysten til at prøve noget nyt meldte sig.

”I Forsvaret lærte jeg meget om samarbejde i pressede situationer og at holde hovedet koldt. Det bruger jeg også i dag, når jeg skal finde gode løsninger, der kommer kunderne til gavn, for der er ikke altid en lige vej – men der er en vej,” siger Peter og fortsætter:

”Det er vigtigt for mig at være ærlig og direkte i min rådgivning. For mig er et ord et ord. Og så prøver jeg at gøre det komplicerede ukompliceret, og jeg vil være sikker på, kunderne forstår det, jeg præsenterer for dem. De har overladt deres økonomi til mig, så de stoler på, jeg gør mit bedste. Jeg brænder for at gøre en forskel og bidrage med finansiel sparring, som gør, at kunderne kan få opfyldt deres drømme for livet, ” fortæller Peter.

Peter er født og opvokset i Aabenraa og bor nu i Løjt Kirkeby sammen med sin hustru Dorthe og deres hund, som er en cavellier king charles spaniel. I fritiden spiller Peter floorball med en gruppe jævnaldrende kammerater, træner i hundeklubben og er domsmand i landsretten. Han følger også aktivt Sønderjyske i fodbold og forsøger at finde tid til at renovere en båd med en kammerat.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Peter Viereck er startet som centerdirektør i Andelskassen i Sønderborg.
Peter Viereck er startet som centerdirektør i Andelskassen i Sønderborg.
Download

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der rådgiver både privat- og erhvervskunder. Med et lokalt fokus engagerer banken sig i de lokalområder, hvor kunderne er, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye