Socialområdet i Region Midtjylland

Ny chef for Specialområde Børn og Unge

Del
Nikolaj Sørensen er blevet ansat som områdechef for Specialområde Børn og Unge (SBU), der driver flere af Region Midtjyllands døgninstitutioner for børn og unge med forskellige handicap.
Nikolaj Sørensen er blevet ansat som ny områdechef for Specialområde Børn og Unge. Foto: Thomas Priskorn
Nikolaj Sørensen er blevet ansat som ny områdechef for Specialområde Børn og Unge. Foto: Thomas Priskorn

Nikolaj Sørensen kommer fra en stilling som administrativ leder af Søren Kanne-skolen i Grenaa. Før det har han arbejdet med ledelse på anbringelsesområdet samt stu-tilbud ved specialefterskolen Efterskolen Helle i Gjerrild. Nikolaj Sørensen har en universitetsbaggrund og er aktuelt i gang med en master i uddannelsesledelse.

Specialområde Børn og Unge hjælper anbragte børn og unge med meget forskellige og komplekse handicap. Det kalder på bred faglighed og stor specialviden i organisationen, men også en leder, der har styr på det etiske kompas.

- Nikolaj Sørensen er en dygtig leder, der har gjort sig mange overvejelser om ledelse og om arbejdet med sårbare børn og unge. For eksempel at han vil sikre nogle gode livsvilkår for børnene, der gør dem robuste som voksne. Det er værdier, der passer godt ind i Socialområdet i Region Midtjylland, siger socialdirektør Ann-Britt Wetche.

Udover sit fokus på arbejdet med sårbare børn og unge, har Nikolaj Sørensen også øje for organisationens behov:

- Jeg ønsker at medarbejdere og ledere oplever handlekraft, fordi det er forudsætningen for, at vi opnår vores mål og bevarer den høje kvalitet i SBU. Samtidig er jeg nysgerrig og optaget af anerkendelse. Det er centralt for min måde at være på, at andre bygges op og anspores i mødet med mig som leder, siger han.

Privat bor Nikolaj Sørensen ved Grenaa sammen med Caroline og børnene Dora og Otto på 12 og 9 år.

Nikolaj Sørensen tiltræder stillingen 11. april 2023.


Fakta

  • Specialområde Børn og Unge (SBU) er en del af Socialområdet i Region Midtjylland
  • SBU har syv døgnafdelinger, tre interne skoler og en specialbørnehave, der er geografisk fordelt i hele regionen.
  • SBU har 440 ansatte, der blandt andet omfatter pædagoger, sundhedspersonale, psykologer, terapeuter, lærere, socialrådgivere og administrative medarbejdere.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Nikolaj Sørensen er blevet ansat som ny områdechef for Specialområde Børn og Unge. Foto: Thomas Priskorn
Nikolaj Sørensen er blevet ansat som ny områdechef for Specialområde Børn og Unge. Foto: Thomas Priskorn
Download

Links

Information om Socialområdet i Region Midtjylland

Socialområdet i Region Midtjylland
Socialområdet i Region MidtjyllandSocialområdet i Region Midtjylland driver en række specialiserede bosteder og dagtilbud for mennesker med nedsat fysisk, psykisk eller social funktionsevne.

Tilbuddene er samlet i otte specialområder, der hver især besidder en høj faglig ekspertise om netop deres særlige område.
 
Specialområderne leverer ydelser og tilbud på lige fod og i konkurrence med private og offentlige udbydere.

Hvert år indgår Region Midtjylland en rammeaftale med regionens 19 kommuner om forbruget af tilbud i det kommende år. Rammeaftalen sætter desuden fokus på udviklingen af det sociale område.

Følg pressemeddelelser fra Socialområdet i Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Socialområdet i Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye