Fly PLAY hf

PLAY overrasker passager nummer 1 million med et helt livs gratis flybilletter

Del

København 24. februar: Det islandske lavprisflyselskab, PLAY har overrasket sin passager nummer en million med en ultimativ "Golden Ticket", der giver ham ret til et helt liv med gratis PLAY-flyvninger.

Den heldige vinder, Ikechi Chima Apakama, blev mødt med en surprise-fest, da han, og hans to venner, ankom til Keflavik International Airport i Island efter hans flyvning fra Liverpool John Lennon lufthavn den 17. februar 2023.

Besætningen begyndte festlighederne efter takeoff i Liverpool og meddelte passagererne, at dette var en milepælsflyvning med PLAY's passager nummer en million, og at vinderen ville afsløres ved landing. 

Alle passagerer blev mødt med gaveposer, prosecco og kager for at markere milepælen. Udover gratis PLAY-flyvninger for livet modtog Ikechi også en frakke og hat fra det velkendte islandske mærke, Cintamani, til brug på alle sine kommende eventyr.

PLAY's CEO Birgir Jónsson kommenterede: "Jeg vil gerne takke hver enkelt af de en million gæster, der har fløjet med PLAY og PLAY-teamet for at levere vores prisvindende service. At nå en million passagerer er en enorm milepæl for et nyt flyselskab, der for kun 18 måneder siden stod over for en global pandemi og hidtil usete rejserestriktioner. Selvom jeg er sikker på, at dette er en stor ting for hr. Apakama, er det et fantastisk øjeblik for PLAY. "

PLAY transporterede 800.000 passagerer i 2022 og forventer, at det samlede passagertal vil være 1,5 - 1,7 millioner i 2023.

Kontakter

Mediekontakt:


Caroline Cecilie Olesen
Grey Public


Email: caroline.olesen@grey.com

Billeder

Links

Information om Fly PLAY hf

Fly PLAY hfPLAY er et lavprisflyselskab, der fra 2022 flyver fra Island til 30+ destinationer i Europa og Nordamerika. PLAY flyver med nye Airbus A321NEO og A320NEO fly med en enkel og  strømlinet service, der giver rejsende mulighed for at betale mindre og stadig få en god rejseoplevelse. Sikkerheden er det vigtigste for PLAY, men også tidspræcision, enkelhed, glæde, lave priser og omtanke for miljøet er en del af flyselskabets kerneprincipper.

Følg pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Stærk stigning i passagertal og belægningsgrad midt i kapacitetsudvidelse7.5.2024 15:49:52 CEST | Pressemeddelelse

I april 2024 oplevede flyselskabet, PLAY, en betydelig stigning i passagertallet med 122.217 rejsende sammenlignet med 102.499 i april 2023, hvilket markerer en bemærkelsesværdig stigning på 19 pct. Desuden var belægningsgraden for april 2024 85,1 pct. sammenlignet med 80,8 pct. i samme måned sidste år. Stigning er særlig bemærkelsesværdig, da kapaciteten, målt i enheden ASK, steg 16 pct. samt at påsken i år indtraf i marts i modsætning til 2023, hvor den faldt i april.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye