Aller MediaAller Media

femina.dk skifter navn og ansætter ny chefredaktør

Del
Femina.dks digitale redaktionschef, Anne Wittorff Rusbjerg, bliver mediets nye chefredaktør, der samtidig skifter navn til femina update.
Anne Wittorff Rusbjerg. Foto: Aller Foto
Anne Wittorff Rusbjerg. Foto: Aller Foto

Danmarks største digitale kvindemedie femina.dk har de seneste år etableret sig som selvstændigt medie, med fokus på aktualitet og perspektivrig journalistik – om alt fra kultur til politik. Mediet har blandt andet haft en afgørende stemme i debatten om fødendes vilkår i Danmark og er gået forrest i dækningen af den internationale kvindebevægelse, der er opstået i forbindelse med revolutionen i Iran.

I dag er femina.dk et dagsordensættende aktualitetsmedie, der berører vigtige samfundsproblematikker, og fungerer som et selvstændigt medie adskilt fra femina print.

Som en del af udviklingen skifter femina.dk navn til femina update, der netop skal være med til at understrege omstillingen til det nyheds- og aktualitetsmedie, det er i dag. 

Anne Wittorff Rusbjerg skal stå i spidsen for femina update efter tidligere chefredaktør Isabella Hindkjær er rykket til P3 som ny redaktionschef.

”Femina.dk har de seneste år gennemgået en helt exceptionel udvikling, og er nu et stærkt, dagsordensættende aktualitetsmedie, der især har fokus på ligestilling og rettigheder. Det er helt unikt – og jeg er uendelig stolt over, at jeg får lov til at drive den udvikling videre,” siger Anne og fortsætter;

”Det er også derfor, at vi – netop for at slå fast, at vi er et selvstændigt aktualitetsmedie - skifter navn til femina update.”

Anne har været en del af femina.dk siden april 2022, hvor hun startede som forsideredaktør. Siden oktober 2022 har hun været digital redaktionschef. Hun kom fra en stilling som digital nyhedsredaktør på Berlingske og før det bestred hun posten som nyhedschef på Fyens Stiftstidende.

Anne tiltræder stillingen som ny chefredaktør for femina update den 1. marts, 2023.

Kontakter

Billeder

Anne Wittorff Rusbjerg. Foto: Aller Foto
Anne Wittorff Rusbjerg. Foto: Aller Foto
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye