CO-industri

Gennembrudsforlig på det private arbejdsmarked

Del
Dansk Industri og CO-industri har indgået aftale om nye overenskomster på industriens område. Aftalen præsenteres på pressemøde klokken 15.30.

Søndag er Dansk Industri og CO-industri blevet enige om nye overenskomster på industriens område. Det er gennembrudsforliget på det private arbejdsmarked.

Aftalen er 2-årig og rækker frem til 1. marts 2025.

Forhandlerne vil præsentere indholdet af de nye overenskomster på et pressemøde i Industriens Hus på Rådhuspladsen, i dag søndag den 19. februar kl. 15.30.

Til stede på pressemødet vil være de fire topforhandlere: CO-industris formand, Claus Jensen og CO-industris næstformand, Mads Andersen samt adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI og viceadm. direktør Kim Graugaard, DI.

De to overenskomster, der er omfattet af forhandlingerne mellem DI og CO-industri, er Industriens Overenskomst for faglærte og ikke-faglærte samt Industriens Funktionæroverenskomst for tekniske og administrative funktionærer. Disse overenskomster gælder direkte for ca. 6.000 virksomheder og omfatter ca. 230.000 medarbejdere.

For tilmelding til pressemødet, kontakt presserådgiver i DI, Lars Bøgeskov på larb@di.dk

Kontakter

Information om CO-industri

CO-industri
CO-industri
Molestien 7, 3.
2450 København SV

+45 3363 8000https://www.co-industri.dk/

CO-industri er et samarbejde mellem ni fagforbund. Vi forhandler industriens overenskomster på vegne af 230.000 lønmodtagere. Vi løser faglige sager, og vi rådgiver om blandt andet løn, uddannelse, samarbejde, bestyrelsesarbejde og arbejdsmiljø.

Følg pressemeddelelser fra CO-industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra CO-industri

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye