Danske Spil A/S

Danske Spil: Kvamm kvaser Kwamie og Blachman i X Factor

Del
Det bliver den mest uerfarne af de tre X Factor-dommere, der løber med den endelige sejr i årets udgave af TV 2’s talentkonkurrence. Det forudser Danske Spils oddssættere, før fredagens liveshow.

X-faktor og udstråling trumfer erfaring – det vurderer Danske Spils oddssættere, som forudser, at det bliver den debuterende dommer, der løber med den endelige sejr i årets udgave af X Factor på TV 2.

”Vi tror meget på årets nye dommer, Simon Kvamm. Det er rigtigt, at han ikke har prøvet det før, men vi har alligevel den populære musiker og tv-personlighed som vores favorit til at vinde årets konkurrence. Dels synes vi, at han har valgt nogle ekstremt gode musikere til de kommende liveshows, og dels så har han bare en udstråling, der lige giver lidt ekstra. Ja, man kan vel nærmest sige, at han har X-faktor,” siger Danske Spils X Factor-ekspert, oddssætter Mathias Reimer Larsen.

På fredag bliver det første af sæsonens syv liveshows sendt på TV 2, og de tre dommere, Simon Kvamm, Kwamie Liv og Thomas Blachman, har hver tre indslag med.

Der er i alt ni deltagere med, og ifølge Danske Spils oddssætter, så er det et ekstremt tæt felt med nærmest dødt løb blandt fire af deltagerne.

”Her før det første liveshow er Nambahlou og Kristoffer vores største favoritter, som vi begge har til odds 4,00, og lige herefter følger Clara og Theodor til odds 5,00,” fortæller Mathias Reimer Larsen.

Han understreger dog, at rigtigt mange ting kan ske, når først artisterne har prøvet at stå og optræde foran et live publikum.

”Der er stadig mange, som kan byde sig til, og samtidig må vi huske på, at dette langt hen ad vejen også er en popularitetskonkurrence. Og her må vi et par liveshows ind i forløbet, før vi med sikkerhed kan sige, hvem vi regner med løber med sejren,” siger han.

En af de ni deltagere, når end ikke videre til næste liveshow, da vedkommende må sige farvel til programmet allerede nu på fredag. Men hvem bliver det? Det er ifølge Danske Spils oddssætter enormt svært at forudsige, men der er alligevel især tre af deltagerne, der ifølge Danske Spil er i risiko-zonen.

”Det er altid ekstremt svært at forudsige den første udstemning, for ingen har set dem performe live på en scene før. Og hvem kan danskere lide? Vi ved det jo ikke, men vi tror umiddelbart, at Rosita har størst risiko for at ryge, og snert derefter har vi Henrik og gruppen DiVERSE,” siger han.

X Factor, årets første af syv liveshows, sendes fredag aften klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

Fakta: (Odds kan rykke sig)

Odds på vindende dommer:

Simon Kvamm 1,95

Thomas Blachmann 3,00

Kwamie Liv 3,65

Odds på vinder af X Factor 2023

Kristoffer 4,00

Nambahlou 4,00

Clara 5,00

Theodor 5,00

Sigalaz 7,00

Rosél 12,00

DiVERSE 18,00

Henrik 18,00

Rosita 20,00

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye