Motorstyrelsen

Pas på falske sms’er om afmelding af køretøj

Del
Motorstyrelsen advarer: Modtageren afkræves oplysninger ved afmelding af et køretøj, men det er phishing

Der er i øjeblikket falske sms’er i omløb, hvor modtageren bliver bedt om at afgive oplysninger i forbindelse med afmelding af et køretøj.

Motorstyrelsen advarer alle, der måtte modtage en sådan sms: Lad være med at trykke på linket. Afsender udgiver sig for at være SKAT, men sms’en er et forsøg på phishing, det vil sige sms’er eller mails, der forsøger at lokke login- eller kontooplysninger ud af modtageren med økonomisk kriminalitet for øje.

På billedet ser man et eksempel på den falske sms. Hvis modtageren trykker på linket, bliver han/hun sendt til en falsk hjemmeside og bliver bedt om at opgive oplysninger. 

Motorstyrelsen og Skatteforvaltningen beder ikke om oplysninger på denne måde.

Nøgleord

Vedhæftede filer

Information om Motorstyrelsen

Motorstyrelsen
Motorstyrelsen
Lauritzens Plads 1
9000 Aalborg

https://www.motorst.dk/

Det er Motorstyrelsens opgave at sikre, at alle motorkøretøjer er registreret korrekt, og at værdifastsættelse og afgiftsberegning sker på et ensartet og gennemskueligt grundlag. Vores arbejde bidrager til et smidigt og velfungerende bilmarked i Danmark til gavn for både forhandlere og bilejere.

Følg pressemeddelelser fra Motorstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Motorstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye