Turbine Forlaget A/S

Små og mellemstore virksomheder er rygraden i dansk erhvervsliv

Del
SMV’erne udgør 99 procent af alle virksomheder i Danmark, de står for 50 procent af danske virksomheders omsætning, og de beskæftiger 46 procent af alle fuldtidsbeskæftigede – omkring 1,2 millioner ansatte. Der er ingen tvivl om, at små og mellemstore virksomheder, SMV’er, er det danske erhvervslivs rygrad. I "Succes med SMV" skriver Gert Rune om succesfulde millionvirksomheder, der ikke nødvendigvis er kendt i den brede offentlighed, men fortjener at blive fremhævet som rollemodeller.
Bogens forside er designet af Ole Steen Pedersen
Bogens forside er designet af Ole Steen Pedersen

Gert Rune har talt med ejere og nøglemedarbejdere i 11 udvalgte virksomheder, der trods både finanskrise og covid19-udfordringer har vækstet de sidste 10 år. Derudover har han analyseret sig frem til syv succesparametre, der har været med til at få virksomhederne til at triumfere selv i krisetider.

De syv parametre er: Passion, Innovation – og kreativ eksekvering, Risikovillighed – og omstillingsparathed, Krisehåndtering, Medarbejdere – motivation og socialt ansvar Kundefokus – og -behov, Grøn omstilling – og bæredygtighed. I bogens første del beskriver Gert Rune succesparametrene for at give redskaber og inspiration til ejere og ledere i landets SMV’er.

I bogens sidste del præsenterer han de virksomheder, han har været på besøg hos, og her kan læserne lade sig inspirere af blandt andet Cane-Lines, Restaurant Flammens og Luksusbaby.dks historier. Brancherne er vidt forskellige, men alle de succesfulde SMV’er er stiftet af iværksættere med passion for deres produkt. Det er iværksættere og ejere, der elsker konkurrence, kæmper for at vinde og nægter at give op. De får implementeret og eksekveret deres handleplaner med kreative løsninger, har tænkt anderledes længere tid end de fleste, og de giver deres kunder mere, end de forventer. De 11 udvalgte SMV’er kan bruges som rollemodeller for de mange andre virksomheder, der også gerne vil have succes.

Gert Rune er iværksætter, konsulent og foredragsholder med en passion for at motivere sine medmennesker til at nå deres mål. Han er selv den første etbenede dansker, der gennemførte en ironman. Han har en baggrund som bankmand, Mærsk-ansat og virksomhedsejer.

Han har skrevet bogen sammen med Dennis Drejer, der er freelancejournalist og forfatter til en lang række bøger.

Fakta om bogen:

Titel: Succes med SMV – Triumf i krisetider
Forfatter: Gert Rune i samarbejde med Dennis Drejer
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740675054
Sidetal: 244
Vejl. pris: 249,95 kr.
Udgivelsesdato: 20. februar 2023

 

For yderligere information kontakt: Gert Rune på tlf. 30642503 eller gert@gertrune.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Bogens forside er designet af Ole Steen Pedersen
Bogens forside er designet af Ole Steen Pedersen
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye