HusCompagniet A/S

HusCompagniet åbner nyt udstillingshus i Aalborg

Del
Nu kan kommende nybyggere i det nordjyske lade sig inspirere i et nyt og helt optimalt indrettet udstillingshus, hvor alle kvadratmeter er udnyttet til fulde. HusCompagniet inviterer til premiere den 18. februar kl. 13-16.

Få mere for mindre 

Det er ikke nødvendigvis mange kvadratmeter, der skaber den optimale indretning. Det er HusCompagniets nye udstillingshus på Carl Nielsens Vej 7 i Frejlev lidt syd for Aalborg et godt eksempel på.

Her rummer 136 kvadratmeter nemlig både køkken-alrum, stue, to badeværelser, hele fire værelser og bryggers.

”Som nybygger har man en unik mulighed for at udnytte alle kvadratmeter helt optimalt. Man undgår unødig spildplads, og man kan derfor klare sig for færre kvadratmeter end i et ældre hus,” forklarer afdelingsdirektør i HusCompagniet Aalborg, Peter Jakobsen.

Skræddersyet husdrøm - uanset størrelse

Han vurderer samtidig, at vi i kraft af det nuværende marked kommer til at se flere nybyggede huse med lidt færre, men til gengæld ekstra godt udnyttede kvadratmeter.

”Det, at markedet har ændret sig, gør naturligt, at vores kunder prioriterer anderledes, og derfor forventer vi, at flere kunder vil gå med de lidt mindre huse end tidligere,” siger han og understreger, at det ikke er det samme som at gå på kompromis med husdrømmen.

”Uanset størrelse på huset skræddersyr HusCompagniet plantegningen, så den lever op til lige præcis den enkelte kundes behov. Samtidig har tegnestuen altid fokus på at udnytte det fulde potentiale, f.eks. med indbyggede løsninger og integreret opbevaring,” forklarer Peter.

Til åbningen den 18. februar kl. 13-16 står HusCompagniets erfarne byggerådgivere klar til at vise rundt og svare på spørgsmål om arkitektur, materialer og energivenlige løsninger.

Det nye udstillingshus ligger på samme vej som fire andre af HusCompagniets udstillingshuse, så der er rig mulighed for masser af inspiration blandt forskellige arkitekturer og indretninger.

Nøgleord

Kontakter

Peter Jakobsen, +45 30 32 19 69, pj@huscompagniet.dk

Billeder

Links

Information om HusCompagniet A/S

HusCompagniet A/S
HusCompagniet A/S
Agerøvej 31A
8381 Tilst

86 10 01 99https://www.huscompagniet.dk/

HusCompagniet er Nordens største husbygger. Vi bygger individuelle huse med udgangspunkt i vores kunders ønsker til arkitektur, materialer, planløsning og energivenlige løsninger.

Alle huse fra HusCompagniet har som standard energimærke A (A2015), hvilket sikrer lave driftsomkostninger. Hvis man derudover gerne vil have, at huset opnår lavenergimærket (A2020), kan man tilvælge flere energivenlige løsninger. Det er f.eks. solceller og jordvarme eller luft til vand varmepumpe. 

I HusCompagniet arbejder vi hele tiden målrettet på at reducere CO2 i den måde, vi bygger huse på. Vi optimerer konstant og introducerer nye og innovative CO2-reducerede materialer.

Vi har sat ambitiøse klimamål, eksempelvis vil vi i 2030 reducere CO2-aftrykket fra materialerne gennem hele husets livscyklus med 70% sammenlignet med 2019. 

Læs alle vores klimamål her

Følg pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye