HusCompagniet A/S

HusCompagniet og PFA indgår samarbejde om bæredygtigheds-certificerede rækkehuse syd for Aalborg

Del
Med aftalen tager HusCompagniet endnu et vigtigt skridt i selskabets ambition om at vokse på rækkehusmarkedet for professionelle investorer. Samtidig bliver projektet en vigtig del af HusCompagniets arbejde for mere bæredygtighedscertificeret byggeri.

I et samarbejde mellem HusCompagniet og PFA starter byggeriet af 52 nye, 1-plans rækkehuse i Svenstrup syd for Aalborg medio 2023.

Rækkehusene, som HusCompagniet sælger til PFA, forventes at blive certificeret efter DGNB Guld og opføres med udgangspunkt i PFA’s seniorboligstandard - i størrelser fra 85-110 m2.

”Vi er meget stolte og glade for at igangsætte samarbejdet med landets største pensionsselskab, PFA. Vi har store forventninger til samarbejdet, som forankres i dette første rækkehusprojekt. Denne aftale bekræfter os i, at vi er en attraktiv samarbejdspartner, som har kompetencerne til at begå sig med landets største investorer,” siger Martin Ravn Nielsen, Group CEO hos HusCompagniet.

”Vi glæder os til at komme i gang med at levere bæredygtighedscertificerede rækkehuse til PFA og ser samtidig et stort potentiale for et godt og langvarigt samarbejde også med yderligere projekter,” tilføjer han.

Hos PFA er der også begejstring for samarbejdet

”Vi er glade for at samarbejde med HusCompagniet. Dette projekt udvider samtidig vores kundetilbud, der nu også indeholder rækkehuse til leje i institutionel kvalitet, som vores kunder har fortrinsret til,”siger Mikael Fogemann, Executive Director for Direct Real Estate hos PFA Ejendomme.

”Boligerne bliver projekteret i forhold til PFA’s byggestandard og seniorboligstandard for at sikre kvalitet og en indretning, der er tilpasset dagligdagen for det gode seniorliv. Boligerne forventes DGNB-guld certificeret samt t efterleve den gældende EU-taksonomi for bæredygtige aktiviteter” tilføjer han.

Kontakter

Christopher Tranæs, Projektudviklingschef B2B hos HusCompagniet, 25 77 33 20, ctr@huscompagniet.dk

Billeder

Information om HusCompagniet A/S

HusCompagniet A/S
HusCompagniet A/S
Agerøvej 31A
8381 Tilst

86 10 01 99https://www.huscompagniet.dk/

HusCompagniet er Nordens største husbygger. 

Følg pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye