LEGOLAND Billund

Heidi Lorentz Jeppesen er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND – det skal smage helt fantastisk

Del

I dag har Heidi Lorentz Jeppesen sin første dag som køkkenchef på Hotel LEGOLAND, og selvom der er mange ting, hun skal lære, så har hun allerede en klar vision for køkkenet, hun har fået ansvaret for.

- Vores mad skal se godt ud, og det skal smage helt fantastisk. Det er den målsætning, vi skal arbejde ud fra. Det kan vi blandt andet løse ved at have et lidt mindre udbud og sikre, at det vi serverer, er topkvalitet, forklarer Heidi Lorentz Jeppesen, der er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND.

Hun glæder sig rigtig meget til at lære hele holdet at kende, og så skal hun også lige lære at finde rundt.

- De første uger går med mange møder, hvor jeg skal lære kollegaerne at kende og komme ind i de systemer, der er, og så skal jeg også lige lære at finde rundt, siger Heidi Lorentz Jeppesen. Hun kommer fra en lignende stilling på Jørgensens Hotel i Horsens og har tidligere drevet sin egen restaurant i Nordsjælland.

Stort fokus på økologi og bæredygtighed

Den nye køkkenchef bringer også stor erfaring i at arbejde med økologi og bæredygtighed ind i køkkenet.

- Vi skal have endnu større fokus på økologi og bæredygtighed i køkkenet på Hotel LEGOLAND, og det er noget, jeg har stor erfaring med, og som jeg glæder mig til at være med til at implementere. Vi skal blandt andet arbejde frem mod at få et økologisk spisemærke i bronze inden årets udgang, siger Heidi Lorentz Jeppesen.  

Kari Brandsgaard, som er Hotel Director på Hotel LEGOLAND, har tidligere arbejdet sammen med den nye køkkenchef, og hun glæder sig til at fortsætte deres gode samarbejde på Hotel LEGOLAND.

- Jeg har rigtig gode erfaringer med at arbejde sammen med Heidi, og jeg er helt sikker på, at hun passer rigtig godt ind på Hotel LEGOLAND. Heidi er rigtig god til at skabe en fantastisk teamfølelse i køkkenet, som er forudsætningen for, at vi kan levere den kvalitet, vi gerne vil tilbyde vores gæster, siger Kari Brandsgaard.

Udover den nye køkkenchef, søger LEGOLAND også en ny kok til Hotel LEGOLAND. Se stillingsopslaget her: www.legoland.dk/job

For yderligere oplysninger kontakt pressechef Kasper Tangsig på presse@legoland.dk eller 20308184

Kontakter

Billeder

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye