Ishøj Kommune

Kulturium Bibliotek inviterer til en snak om klimakrisen med klimapsykolog Solveig Roepstorff

Del
Vi ved alle sammen at klodens temperaturer stiger, og at det har en hel masse ødelæggende konsekvenser for både mennesker og natur, men ved vi hvad den viden gør ved os?

På Kulturium Bibliotek i Ishøj kan du torsdag d. 16. februar blive klogere på hvordan klimaudfordringerne påvirker os psykologisk og hvad vi kan gøre ved det, når psykolog Solveig Roepstorff gæster biblioteket til en snak om klimakrisen og dens psykologiske konsekvenser.

Roepstorff beskriver i bogen ’Klimapsykologi – hvordan vi holder klimakrisen ud i strakt arm og den forbundethed, der venter, når vi begynder at handle’ - de mange følelser, adfærdsmønstre og automatreaktioner, som klimakrisen kan aktivere i os. Og ikke mindst, hvordan vi kan genforbinde os med naturen og hinanden og handle sammen.

Kom og mød andre med interesse for klima og bæredygtighed og bliv inspireret til at skabe nye handlinger for klimaet og vores fælles fremtid. Vi mødes på biblioteket kl. 19, hvor vi tanker op med snacks og varme drikke, inden vi kick-starter samtalen omkring et lille bål i Byhaven. Når vi har tanket os op ved ildens skær, fortsætter vi samtalen indendørs på biblioteket.

Der er uforpligtende og gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning og stoleopsætning. Tilmelding sker senest d. 14. februar til Elise Waagepetersen på mail: elisw@ishoj.dk

Læs mere om arrangementet på bibliotekets hjemmeside via kulturium.dk

Kontakter

Elise Waagepetersen, kulturbibliotekar, elisw@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye