Agria Dyreforsikring

Populære kattenavne i 2022

Del
”Lille kat, lille kat, lille kat på vejen! Hvis er du, hvis er du? – Jeg er sgu min egen.” De fleste katteejere kan nok nikke genkendende til Piet Heins gamle Gruk. Katte er selvstændige og går deres egne vegne. Møder du en ung kat på vejen, så hedder den med stor sandsynlighed Luna, Molly, Simba eller Charlie. Disse navne topper listen over de mest populære kattenavne i 2022.

Hvert år laver Agria Dyreforsikring en liste over de mest populære navne på alle de katte, de forsikrede i det foregående år. I 2022 var de mest populære navne for hunkatte Luna og Molly, mens det for hankattene var Simba og Charlie.

På listen er der mange kendte navne fra året før. Men det er lykkedes for tre nye navne at snige sig med på listen over de mest populære kattenavne i 2022 – både hos hankattene og hunkattene. For hankattene har Sofus, Hugo og Anton fundet vej til listen, mens Bella, Freja og Wilma er nye på top ti hos hunkattene.

Hvis du har brug for inspiration til, hvad familiens nye killing skal hedde, så kan du måske lade dig inspirere af denne liste over de mest populære kattenavne i 2022.


Mest populære hankattenavne i 2022 (2021-placering i parentes):
1.    Simba (1)
2.    Charlie (5)
3.    Felix (3)
4.    Milo (2)
5.    Findus (10)
6.    Leo (6)
7.    Sofus (ny)
8.    Aslan (4)
9.    Hugo (ny)
10.  Anton (ny)


Mest populære hunkattenavne i 2022 (2021-placering i parentes):
1.    Luna (1)
2.    Molly (3)
3.    Mille (2)
4.    Nala (4)
5.    Bella (ny)
6.    Coco (5)
7.    Frida (8)
8.    Freja (ny)
9.    Lulu (9)
10.  Wilma (ny)

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring
Agria Dyreforsikring
Parkvej 1
2680 Solrød Strand

28 78 32 70https://www.agria.dk/?p=041

Agria Dyreforsikring er specialist i dyreforsikringer gennem mere end 130 år. De fleste medarbejdere er selv dyreejere og sammen med dyreejerorganisationer og dyrlæger, er Agria med til at udvikle dyrehold, dyresport og dyrehelbred. Agria Dyreforsikring i Danmark tilbyder fleksible forsikringer til heste, hunde, katte og andre smådyr som for eksempel slanger, kaniner, ildere og papegøjer.

Følg pressemeddelelser fra Agria Dyreforsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Agria Dyreforsikring

Pas på hunden – svømmeturen kan være farlig9.8.2023 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hunde og blågrønne alger er en farlig kombination. Og når sommervarmen, som nu, er over landet, så kan der følge blågrønne alger med, som kan udgøre en fare for hunden. De kan ikke bare gøre hunden syg, men i værste tilfælde slå den ihjel. Der er set eksempler på at en hund, der har rullet sig i alger for derefter at slikke sig, er blevet syg. Her fortæller vi dig, hvad du skal være opmærksom på.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye