Link Concept ApS

Dansk virksomhed er førende med nye tiltag indenfor miljøbevidsthed

Del
”Combat Climate Change” er en dansk profit-for-purpose virksomhed, der er frontførende, når det kommer til at skabe konkrete tiltag, som blandt andet skaber bevidsthed om klimaforandringer både på national og international plan. Bag den proaktive virksomhed står Amit Mukherjee, der har en Masters fra Oxford University i klimaetik og regenerativ økonomi. Senest har Amit som grundlægger af Combat Climate Change deltaget i Cop26, der blev afholdt i år 2021 i Glasgow.

Tilsidesætter høj stilling hos Maersk for at forfølge sin drøm

I knap 20 år var Amit Mukherjee ansat hos Maersk og bosat i London, hvor han beskæftigede sig med shipping og logistik. I løbet af 00’erne tog drømmene både fagligt og mental over hos Amit, der begyndte at forholde sig til, hvordan det er muligt at skabe bæredygtige og konkrete tiltag til glæde for miljø, økonomi og mennesker. I 2021 opsagde han sin lovende karriere hos Maersk for at forfølge sin drøm.

Grundtanken hos Amit handler om helhedsfokus på de 17 verdensmål. Både fagligt og politisk har den ambitiøse grundlægger stødt på tiltag, som kun rammer en brøkdel af hele cirkel af klimamæssige udfordringer. Hos Combat Climate Change er det missionen at være rollemodel og toneangivende, når nye projekter skal søsættes, og hvor hvert et led i udviklingsprocessen skal være bæredygtigt.

Skoleundervisning, virksomhedsrådgivning og cirkulær forskning

Hos Combat Climate Change afspejles helhedsfokusset også i virksomhedens arbejdsområder. Allerede indenfor virksomhedens 2 første levemåneder har den haft indflydelse på nogle af de største temaer indenfor klimaforandringer – herunder sikring af mad og vand, offentlig sundhed og migration.

Den proaktive nonprofit virksomhed tilbyder rådgivning til etablerede virksomheder, og den arbejder på at udvikle børnevenligt undervisningsmateriale, der skal komme de danske skoleelever til gode. Det er ambitionen at blive partner med UNESCO for at gøre klimaudfordringerne til en fast del af læseplaner i folkeskolen.

Sideløbende med udviklingen af undervisningsmateriale arbejder Combate Climate Change på at designe produktionsmetoder indenfor shippingindustrien. Her er det fokusset at fremstille containere, der er lavet af genanvendt plastik, som samles op fra verdenshavene.

Resultaterne og det passionerede arbejde har blandt andet været medvirkende til, at Amit er godkendt som ”Changemaker for Climate” hos UN Systems Staff College (i Bonn).

Forventning om ekspansion af virksomhed i 2023

Klima er kommet på dagsordenen hos både offentlige myndigheder og private virksomheder i alle brancher. Og udfordringerne med bæredygtighed forventes at komme til at tegne de politiske diskussioner i mange år frem. Derfor regner Amit Mukherjee med at udvikle sin nonprofit-virksomhed i løbet af 2023, så den kommer til at rumme en bredere stab af både undervisere, konsulenter og forskere.

Combat Climate Change er aktiv med at søge efter økonomisk støtte, så det bliver muligt at udvikle en webbaseret løsning med software, der kan understøtte samarbejdet med virksomheder og skoler.

Billeder

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Blundstone: Ikonerne indenfor robust fodtøj17.4.2024 20:43:52 CEST | Pressemeddelelse

Blundstone støvler er blevet et kulturelt ikon inden for robust og holdbart fodtøj, der tilbyder komfort, stil og holdbarhed. Historien om Blundstone Blundstone er et australsk mærke, der blev grundlagt i 1870 i Tasmanien. Mærket har specialiseret sig i at fremstille støvler, som er ideelle til både arbejde og fritid. Deres produkter er kendt for at være ekstremt holdbare og velegnede til forskellige miljøer, fra landbrug til byliv. Blundstones unikke design og teknologi, herunder deres signatur elastiske sider, gør dem nemme at tage på og af, hvilket har bidraget til deres popularitet globalt. Produktudvikling og Innovation Blundstone fortsætter med at innovere inden for fodtøjsindustrien ved at introducere nye materialer og teknologier. For eksempel anvender de nu vandafvisende læder og avancerede sålteknologier for at forbedre komforten og støtten for fødderne. Deres engagement i kvalitet og funktionalitet er en af grundene til, at mærket fortsat er populært blandt forskellige forbr

En ny tilgang til bekæmpelse af tør hud: Kvinders guide til optimal hudpleje15.4.2024 18:30:02 CEST | Pressemeddelelse

Tør hud i ansigtet er en udfordring, mange kvinder kender alt for godt. Årsagerne til tør hud kan være mange - fra vejret og den daglige hudplejerutine til generel aldring. Men hvad hvis vi fortalte dig, at ny forskning har givet os nye veje til at bekæmpe tør hud? Læs videre for at lære mere om disse nyskabende metoder til at holde din hud hydreret og sund. Fokus på hydrering Hydrering er og har altid været en nøglefaktor i bekæmpelsen af tør hud. Ny forskning viser imidlertid, at hydrering indefra - det vil sige at drikke masser af vand - kan være endnu vigtigere, end vi tidligere har troet. Parret med en fugtgivende creme designet til tør hud kan denne to-fronts tilgang være en effektiv metode til at bekæmpe tør hud. Nye produkter og teknikker Moderne hudpleje er konstant i udvikling, og de nyeste hudplejeprodukter kan give kvinder med tør hud flere muligheder end nogensinde før. Mildere rensemidler, der ikke fjerner hudens naturlige olier, er på vej op, og serums og olier til fugtg

Hudplejeindustrien blomstrer med stigende fokus15.4.2024 18:24:52 CEST | Pressemeddelelse

Hudpleje er hurtigt blevet en dominerende del af skønheds- og personlig pleje-industrien. Interessen for at finde og investere i de rette hudplejeprodukter er vokset betragteligt hos både mænd og kvinder. Valget af de mest passende produkter er nu blevet et kerneelement i mange menneskers daglige rutiner. Udfordringen i at vælge passende hudplejeprodukter Hudpleje handler ikke bare om at se godt ud, men er også et centralt aspekt af sundhed og velbefindende. Valget af passende hudplejeprodukter kan gøre en afgørende forskel for hudens sundhed og kan øge folks selvværd og livsglæde. Det er på denne baggrund, at mange anvender en betydelig del af deres tid og kræfter på at finde de helt rigtige produkter. Et produkt, der har vundet bred anerkendelse for sin effektivitet og pålidelighed, er Avène Cleanance Comedomed. Dette er en koncentreret anti-blemish creme, der er skabt til at reducere bumser og hudorme og samtidig modvirke nye udbrud. Det er tydeligt, at interessen for hudpleje vil f

Støtte og omsorg ved livets afslutning10.4.2024 11:41:48 CEST | Pressemeddelelse

Når en elsket person går bort, kan det en være både udfordrende og følelsesmæssigt belastende tid at stå i for både familie, venner og andre pårørende. For ikke nok med at der er en stor sorg, der skal bearbejdes og tages hånd om, og der skal uddeles en masse trøst, så er det også en tid, der er fyldt med praktiske beslutninger blandt andet i forhold til den sidste rejse og det sidste farvel. Og det er netop de øjeblikke af både sorg og tab, at bedemænd spiller en vigtig rolle i at yde støtte, vejledning og ikke mindst praktisk assistance i forhold til at planlægge en begravelse eller en bisættelse. Men ved du, hvor meget hjælp en bedemand kan yde? Derfor er det vigtigt at finde den rette hjælp En dygtig bedemand, som for eksempel en bedemand i København, er trænet i at hjælpe familier gennem den måske mest vanskelige proces, de nogensinde vil komme til at stå overfor i deres liv. Det er den, der har med planlægningen og udførelsen af en begravelse eller bisættelse samt eventuel efterf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye