Industriens Uddannelser

Her er industriens nye danmarksmestre 2023

Del
Efter tre intense konkurrencedage kulminerede dette års DM i Skills lørdag med kåringen af danmarksmestrene i 45 forskellige fag. Se vinderne fra industriens ni konkurrencefag.

De er blevet testet til deres yderste, deltagerne i DM i Skills 2023. Siden H.K.H Kronprins Frederik torsdag d. 2. februar skød danmarksmesterskaberne for elever og lærlinge på erhvervsuddannelser i gang i Fredericia, har de dystet i bl.a. præcision, innovation, sikkerhed og hurtighed.

Lørdag eftermiddag kulminerede de mange timers hårde arbejde og flere måneders forberedelser så med kåringen af hvert fags vindere, som nu kan kalde sig danmarksmestre.

Børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye takkede deltagerne og hyldede vinderne

Børne- og undervisningsminister Mattias Tesfayeoverrakte trofæer og uddelte håndtryk til vinderne. Han benyttede også muligheden for at takke alle deltagerne for deres indsats.

Der er ingen genveje til praktisk viden. Man må øve sig, øve sig og øve sig. Det er værdien af jeres uddannelser. Når I er med her ved DM i Skills, er I med til at vise tusindvis af unge, at der findes andre veje end den boglige vej frem i tilværelsen…Vi politikere har travlt med den grønne omstilling. Men det er jo bare snak, hvis vi ikke har nok mennesker til at sikre, at det sker i den virkelige verden. Udover I er dygtige til jeres fag, er I også i den grad en del af løsningen og fremtiden, lød det fra Mattias Tesfaye.

Industrien har kåret danmarksmestre i konkurrencefagene automatiktekniker, industritekniker, karrosseritekniker, klejnsmed, personvognsmekaniker, lastvognsmekaniker, procesoperatør, grafisk tekniker og mediegrafiker.

Her er vindernes navne, virksomheder og skoler:

Automatiktekniker:

Christoffer Oliver Husted Christensen

Schur Technology A/S

Syddansk Erhvervsskole Vejle

Industritekniker

Kasper Bergmann Mortensen

Grundfos

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

Karrosseritekniker:

Michael Bolvig Hansen

Semler Retail Amager

College360

Klejnsmed:

Mathias Rosendahl Jørgensen

TA Staal

Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Personvognsmekaniker:

Jeppe Præstiin Mikkelsen

Autohjørnet Ringkøbing ApS

UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern

Lastvognsmekaniker:

Frederik Brandstrup Worm

Im. Stiholt A/S

TECHCOLLEGE

Grafisk tekniker:

Andreas Balleby Hansen

Stibo Complete

TECHCOLLEGE

Mediegrafiker:

Anders Dissing Dæncker

Clipper

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

Procesoperatør (stiller op i hold)

Andreas Krog Jull Madsen

FLC

ZBC

Morten Wurr Waldstrøm

Odsherred Forsyning

ZBC

Emilie Skovgaard Rasmussen

Fujifilm Diosynth Biotechnologies

ZBC

 

Danmarks største uddannelsesevent

DM i Skills, Danmarksmesterskaberne for unge på erhvervsuddannelser, holdes en gang årligt. Med 280 deltagere fra 45 fag og op mod 50.000 besøgende er det Danmarks største uddannelsesevent.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Industriens Uddannelser

Industriens Uddannelser
Industriens Uddannelser
Vesterbrogade 6 D, 4.
1780 København V

https://iu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

Ændrede overgangskrav skal styrke metaluddannelserne1.12.2023 13:38:46 CET | Pressemeddelelse

Nu skal der flere lærlinge på metalindustriens erhvervsuddannelser. Det skal en ændring af uddannelsernes overgangskrav være med til at sikre. Ændringen betyder bl.a., at lærlinge ikke længere skal undervises i fx tekstanalyse på grundforløb 2, men i stedet møder faget dansk i den øvrige undervisning. Dermed bliver kravene mellem grundforløbet og hovedforløbet mere relevante, og det skal understøtte, at flere vælger og gennemfører uddannelserne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye