Danske MedierDanske Medier

Danmarks mest populære podcasts indenfor News, True Crime eller Sport: Dansk Podcastindex relanceres med nye features

Del
Efter Dansk Podcastindex i september gik i luften i ny indpakning og med flere funktioner, er det fra 1. februar muligt at sammenligne podcasts på tværs af udgivelsesfrekvens og genrer som “News” og “Daily”.

Mere end hver tredje dansker lytter nu ugentligt til en podcast, og lydmediet er de seneste år vokset markant i medieforbruget hos alle målgrupper. 

“Podcast har vundet stor interesse, hvilket ikke mindst bliver tydeligt, når man ser på tallene for unges medieforbrug. Vi vil skabe en platform, hvor man nemt kan sammenligne udgivelser og trække lister til analyse. Det håber vi bliver nemmere med de nye funktioner, ikke kun internt, men for alle interesserede, fra lyttere og annoncører til studerende,” siger direktør for Danske Medier Research, Marianne Bugge Zederkof.   

Podcastindex.dk består af to lister; Podcastlisten og Episodelisten, der hver mandag viser udgivernes indberettede tal til Danske Medier Research. Alle udgivere, der er interesserede i at præsentere deres officielle tal for brugen og udbredelsen af deres podcasts, kan komme med på listerne.  

“Lanceringen er en del af vores løbende arbejde med Podcastindex, og vi er glade for modtagelsen og den efterhånden gode tilslutning. Den kommende tid vil vi arbejde videre med at udbrede kendskabet, så endnu flere får glæde af listerne. Derudover vil vi styrke formidlingen af tal og tendenser, og vi undersøger muligheden for at tilføje nøgletal for demografi,” tilføjer Marianne Bugge Zederkof 

Via listerne kan brugerne klikke sig videre til programmernes tendensgraf og lytte til de seneste episoder.  

Kontakter

Billeder

Links

Information om Danske Medier

Danske Medier
Danske Medier
Kalkbrænderiløbskaj 4
2100 København Ø

+45 33 97 40 00http://www.danskemedier.dk/

Podcastindex drives af Danske Medier Research og er din genvej til statistik om udviklingen inden for danske podcasts. ‘Podcastlisten’ og ’Episodelisten’ viser antal downloads/streams pr. podcast per hhv. uge og episode. Listerne er offentligt tilgængelige, for alle udgivere af podcasts, og indeholder grundlæggende sammenlignelig statistik for brug af podcasts i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danske Medier

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Medier

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye