R-24

R-24: Et robotevent i verdensklasse

Del
Danmark går endnu en gang forrest, når det kommer til robotteknologi. Odenses store robotevent, R-24, vender nemlig tilbage den 13.-15. marts 2024, og for to af branchens pionerer er der ingen tvivl: der er tale om et event med verdensklassepotentiale.
CEO for REInvest Robotics, Esben Østergaard, samt ejer og medstifter af Visti Unlimited, Thomas Visti Jensen
CEO for REInvest Robotics, Esben Østergaard, samt ejer og medstifter af Visti Unlimited, Thomas Visti Jensen

Den 13.-15. marts 2024 gæster personer fra det europæiske robotmiljø Odense, når eventet R-24, Robotics, Automation and Drones, løber af stablen. Eventet er allerede den største nordiske messe, der udelukkende er dedikeret til robotter, og forgængeren ved navn R-22 var da også en kæmpe succes. Ambitionen for næste års event er derfor klar: R-24 stræber efter at blive Europas bedste udstillingsvindue til de mest banebrydende løsninger med robotteknologi, automatisering og droner.

Inden for robotmiljøet er der allerede store forventninger, hvilket også gælder for to af robotteknologiens store pionerer, der har valgt at støtte eventet som officielle ambassadører. R-24 kan således byde velkommen til Esben Østergaard, Co-founder af Universal Robots og CEO for REInvest Robotics, samt Thomas Visti, der udover at være tidligere CEO for Mobile Industrial Robots (MiR) også er investor og bestyrelsesformand i Visti Unlimited.

Et internationalt event med kæmpe potentiale

Begge ambassadører er velkendte i robotmiljøet på grund af deres store medvirken til at nytænke markedet med Universal Robots (UR) og Mobile Industrial Robots (MiR).

Deres ambassadørskab kan derfor ses som et kvalitetsstempel i branchen, og ifølge de to herrer har det danske event masser af potentiale til at blive en uundgåelig spiller i robotbranchen.

- Over tid er det mit håb, at vi med R-24 kommer til at skabe en robotmesse i verdensklasse her i Odense, og jeg mener, at vi har potentialet til det. Der er så meget robotteknologi, så meget viden og så meget interesse i robotter, siger Esben Østergaard.

Det er Thomas Visti helt enig i. Han uddyber:

- R-24 er den største, internationale messe i Norden, hvor fokus udelukkende er på robotteknologi. Her i Danmark er der i dag mere end 420 virksomheder, som enten arbejder med robotter, automatisering eller droner, så vi har virkelig et robotland, der selvfølgelig er et besøg værd.

Odense er en robotby

Ambassadørrollen for roboteventet er ikke ukendt land for Esben Østergaard, eftersom han også var ambassadør for R-22, og ifølge Esben er Odense det helt rette sted at være.

- Jeg er én af R-24’s ambassadører, fordi jeg virkelig mener, at der er behov for denne type robotmesse her, og det er jeg villig til at støtte med mit navn. Som følge af Universal Robots og MiR’s succes har der været en tilstrømning af robotvirksomheder og robot-startups, og der er så meget aktivitet her, så for mig er Odense helt åbenlyst det rette sted at afholde en robotmesse, siger Esben Østergaard.

Det samme mener Thomas Visti. For ham handler det selvfølgelig om at stå bag Odenses robotmiljø, men tilsvarende lægger han vægt på den personlige interesse i det.

- Jeg er ambassadør for R-24, fordi robotter generelt betyder meget for mig. Jeg elsker robotter, jeg bor i Odense, og jeg har været en stor del af hele robotmiljøet her også, så som robotevent betyder R-24 meget for mig.

Praktisk information

Sted
Du finder R-24 i hjertet af Danmark: på Fyn og nærmere bestemt på Odense Congress Center, som ligger i grønne, naturrige omgivelser tæt på både byens centrum og motorvejen. Find Odense Congress Center her:

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

Dato
13.-15. marts 2024

Åbningstider:
Onsdag den 13. marts: 9-16
Torsdag den 14. marts: 9-16
Fredag den 15. marts: 9-14

Gæstetilmelding er gratis og tilmeldingssiden åbner til januar 2024.

For at se denne video fra youtu.be, så skal du aceptere cookies på toppen af denne side.Se video af de to R-24 ambassadørerVideokanal

Nøgleord

Kontakter

Katarina Fruelund Deylami
Business Unit Manager
Odense Congress Center
Email: kfd@ose.dk
Tlf. nr.: +45 6139 4880


Betina Jørgensen
Kommunikationskonsulent
Odense Congress Center
Email: beti@ose.dk
Tlf. nr. +45 9243 0482

Billeder

CEO for REInvest Robotics, Esben Østergaard, samt ejer og medstifter af Visti Unlimited, Thomas Visti Jensen
CEO for REInvest Robotics, Esben Østergaard, samt ejer og medstifter af Visti Unlimited, Thomas Visti Jensen
Download
Download
Download
Download

Links

Information om R-24

R-24
R-24
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

https://www.roboticsevent.eu/

Om R-24
R-24 er et robotevent i Odense, der som by er blevet centrum for robotteknologisk aktivitet i Danmark. R-24 stiller skarpt på robotter, automatisering og droner og er det største af sin slags i de nordiske lande. Eventet blev afholdt første gang i 2022 under navnet R-22, og nu vender det tilbage den 13.-15. marts 2024 på Odense Congress Center.

Partnere
Flere partnere støtter R-24. Disse er:

Centre for Clinical Robotics, DI Byggeri, DI Digital, DI Produktion, Energy Cluster Denmark, NFEA, IHK Flensburg, Invest in Odense, Odense Kommune, Odense Robotics, The Robotic Society in Finland, Odense Seed and Venture, Videnscenter for automation og robotteknologi, We Build Denmark og Syddansk Universitet.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye