Alm. Brand Group

Analytikernes konsensusestimater for Alm. Brand Groups kvartalsregnskab

Del
Alm. Brand Group har forud for offentliggørelse af regnskab for 4. kvartal 2022 indsamlet estimater fra analytikere.

Alm. Brand Group offentliggør delårsrapport for 4. kvartal 2022 torsdag d. 9. februar 2023. Forud for dette har Alm. Brand Group indsamlet forventninger til resultatet fra aktieanalytikere.

Konsensusestimaterne for 4. kvartal 2022 kan nu ses her.

Kommentarer til kvartalsregnskab
Alm. Brand Group offentliggør regnskab for 4. kvartal 2022 torsdag den 9. februar kl. 8.00.

Journalister, der ønsker kommentarer til kvartalsregnskabet fra adm. direktør Rasmus Werner Nielsen, kan kontakte pressechef Mikkel Nikolajsen på presse@almbrand.dk. 

Webcast og telekonference
Alm. Brand Group afholder telefonkonference for investorer og analytikere torsdag den 9. februar 2023 kl. 11.00. Telefonkonferencen og præsentationen vil være tilgængelig via Alm. Brand Groups investorhjemmeside.

Følgende numre kan benyttes af investorer og analytikere (pinkode: 830328#):

Danmark: +45 8987 5045
Storbritannien: +44 20 3936 2999
USA: +1 646 664 1960

Yderligere oplysninger: Pressechef Mikkel Nikolajsen på presse@almbrand.dk eller mobil: 2218 5711

Billeder

Information om Alm. Brand Group

Alm. Brand Group
Alm. Brand Group
Midtermolen 7
2100 København Ø

https://www.almbrandgroup.com/

Alm Brand Group er en fælles, toneangivende dansk forsikringskoncern, der består af Alm. Brand, Codan, Privatsikring og Erhvervssikring. Fire stærke brands, der med flere end 700.000 kunder udgør Danmarks næststørste skadesforsikringsselskab.

I Alm. Brand Group er skadesforsikring vores kerneområde, og vi ønsker at sætte standarden inden for skadesforsikring og have det lange blik for samfundets udvikling, ligesom vi er vores rolle og ansvar for at fremme forebyggelse og bæredygtighed bevidst.

Sammen har vi flere hundrede års erfaring med at tage vare på danskerne og deres behov for at være godt og ordentligt forsikrede, og vi leverer forsikringer til privatkunder, landbrug og virksomheder i alle størrelser.


Se Alm. Brand Forsikrings nyhedsrum

Se Codan Forsikrings nyhedsrum

Følg pressemeddelelser fra Alm. Brand Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alm. Brand Group

JunkFood opruster – indgår partnerskab med Alm. Brand Group12.9.2023 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Endnu flere af gadens folk skal have et ordentligt måltid mad. Det er ambitionen for konceptet JunkFood, der tilbereder og uddeler mad fra overskudsvarer, og som derfor ønsker at indgå flere partnerskabsaftaler med erhvervsvirksomheder. Som JunkFoods første finansielle virksomhedspartner ønsker Alm. Brand Group at være med til at understøtte den ambition til gavn for nogle af samfundets svageste.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye