LEGO House

Ny udstilling i LEGO® House: Se verden med en minifigurs øjne

Del
LEGO® House skød denne weekend 2023-sæsonen i gang ved at hylde en meget visuel gruppe LEGO-fans. Fotografer fra bogen ’In Focus’ viser forrygende fanfotos af LEGO modeller og minifigurer i en ny udstilling, der skal inspirere besøgende til selv at være kreative. Udstillingen kan opleves på LEGO Square, hvor der er gratis adgang.
Fan-fotoudstilling i LEGO House
Fan-fotoudstilling i LEGO House

Der er altid noget at opleve, når LEGO House i Billund slår dørene op efter vinterpausen. Udover husets 25 millioner LEGO klodser er der nye modeller, nye aktiviteter og nye oplevelser, der sætter fantasien og legelysten i gang. Sådan er det selvfølgelig også i år, og desuden åbnede huset en ny og ambitiøs fotoudstilling for hele familien.

Udstillingen bygger på fotobogen ’In Focus’, der blev udgivet i 2022. Bogen er fuld af kreative og fantasifulde billeder af LEGO modeller og minifigurer fotograferet i den virkelige verden – billeder, der på forrygende vis leger med grænserne mellem fantasi og virkelighed. LEGO House har bedt en række fotografer fra bogen om at udstille deres bedste skud og samtidig dele nogle af deres bedste tips og tricks til at skyde vellykkede klods-fotos. Resultatet kan ganske gratis opleves på LEGO Square frem til 19. marts.

Udstillingen er absolut et besøg værd for hele familien, ifølge direktør for LEGO House, Kathrine Kirk Muff:

”Vi er rigtig glade for, at medlemmer af de to fangrupper BrickCentral og Stuck In Plastic vil dele deres flotte, inspirerende billeder og kreativitet med vores gæster. De skaber visuelle eventyr, hvor deres billeder viser verden fra minifigurernes perspektiv og leger med grænserne mellem fantasi og virkelighed. Samtidig er billederne fyldt med masser af humor. Jeg håber, at udstillingen vil inspirere gæster til at prøve nye måder at lege med minifiguren og LEGO klodserne. For alt der kræves for at blive en LEGO fotograf, er en håndfuld LEGO klodser, et par minifigurer, en smartphone og en god fantasi – så er du i gang.”

Én af klods-fotograferne, der er med på udstillingen, er Anna Bitanga. I ’In Focus’ fortæller hun, hvordan hun selv kom i gang med at fotografere små, legende LEGO eventyr. Hun blev inspireret af et billede af en lille LEGO minifigur, der står på en sandstrand og forsøger at fotografere det oprørte hav med sit lille plastikkamera. Annas hobby som amatørfotograf havde i en periode ligget underdrejet, men enkelheden og fantasien i billedet gentændte en kreativ gnist og gav hende lyst til at gå ud i naturen med en minifigur, sin smartphone og hovedet fuldt af ideer. Siden er det blevet til rigtig mange finurlige klods-fotos, og Anna er nu administrator af onlinegruppen BrickCentral, der har godt 70 tusinde følgere på Instagram.

Udstillingen løber frem til 19. marts. Der er gratis adgang til LEGO Square, men vil man opleve resten af LEGO House og husets mange andre aktiviteter, er det en god idé at booke billetten på forhånd via www.legohouse.dk.

-- // --

LEGO Fan-fotoudstilling i LEGO House

Frem til 19. marts

LEGO House

Ole Kirks Plads 1

Billund, Danmark

Besøg Stuck In Plastic & BrickCentral på Instagram

Se mere om udstillingen og åbningseventen HER

Kontakter

Billeder

Fan-fotoudstilling i LEGO House
Fan-fotoudstilling i LEGO House
Download
På åbningsdagen kunne man lave sine egen klods-fotografier
På åbningsdagen kunne man lave sine egen klods-fotografier
Download
På åbningsdagen kunne man lave sine egen klods-fotografier
På åbningsdagen kunne man lave sine egen klods-fotografier
Download
Udstillingen er absolut et besøg værd for hele familien, ifølge direktør for LEGO House, Kathrine Kirk Muff
Udstillingen er absolut et besøg værd for hele familien, ifølge direktør for LEGO House, Kathrine Kirk Muff
Download
Udstillingen bygger på fotobogen ’In Focus’, der blev udgivet i 2022
Udstillingen bygger på fotobogen ’In Focus’, der blev udgivet i 2022
Download
"Best Friends", foto: Astrid Heyland
"Best Friends", foto: Astrid Heyland
Download
"Best Friends", foto: Astrid Heyland
"Best Friends", foto: Astrid Heyland
Download

Information om LEGO House

LEGO House
LEGO House
Ole Kirks Plads 1
7190 Billund

+45 8282 0400https://www.legohouse.com/

LEGO® House, ”Home of the Brick”, er den ultimative LEGO oplevelse i LEGO klodsens hjemby, Billund. 12.000 m2 stort og fyldt med 25 millioner LEGO klodser, fossende LEGO vandfald og gigantiske dyr og planter. 

Se mere på LEGOHouse.com

Følg pressemeddelelser fra LEGO House

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGO House

BREAKING: Fantastiske UPOer observeret over New York og i LEGO® House23.5.2024 09:36:08 CEST | Pressemeddelelse

Onsdag den 22. maj blev otte UPOer (Unidentified Playing Objects) observeret over New York. Heldigvis er der ingen grund til bekymring – deres mission var at sprede glæden ved at lege og være kreativ UPOerne er udtænkt af otte børn fra flere lande og virkeliggjort som LEGO® modeller af LEGO® House Master Builder, Dídac Pérez Soriano Netop nu kan de otte kreative UPO LEGO modeller opleves i forbindelse med den fascinerende rumudstilling i LEGO House LEGO® House, 23. maj 2024: Forestil dig, at din egen og syv andre fantastiske og opfindsomme LEGO kreationer flyver højt over New Yorks skyskrabere i et forrygende drone-show. Dagen efter kan du opleve din kreation som en del af en udstilling i LEGO House – den ultimative LEGO destination midt i Billund. Det er præcis det, som Sebastian på ti år fra Herning oplever i denne uge sammen med syv andre børn fra lige så mange lande. LEGO Koncernen inviterede tidligere på året unge LEGO fans fra hele verden til at tegne en UPO – et Unidentified Pla

Udforsk universet med ny udstilling i LEGO® House23.4.2024 08:00:51 CEST | Pressemeddelelse

Fra 23. april til 17. juni står LEGO® House i rummets tegn med mulighed for at dykke ned i universets gåder og bygge sine egne fantasifulde rumfartøjer. Rumtemaet er skabt i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet som en gratis udstilling på LEGO Square, hvor alle gæster kan blive klogere på rummet – og med indgang kan man fortsætte rejsen i resten af huset. Rumtemaet går hånd-i-hånd med husets fokus på at formidle Læring gennem Leg, så besøgende kan slippe deres kreativitet løs med LEGO klodsernes uendelige muligheder.

Læring gennem Leg skal være en mulighed for alle: KultureCity® Sensory Inclusive™ certificering gør LEGO® House tilgængelig for endnu flere2.4.2024 12:01:09 CEST | Pressemeddelelse

LEGO® House opdateres løbende for at blive endnu mere tilgængelig og inkluderende for alle gæster, inklusive dem, der lever med fysiske handicap eller særlige sensoriske behov. LEGO House var den første danske attraktion til at implementere Solsikkesnoren, og nu tager oplevelseshuset de næste skridt mod endnu større inklusion og tilgængelighed. LEGO House opnår som den første attraktion i Norden KultureCity® Sensory Inclusive™ Certification, så endnu flere kan lære og udvikle færdigheder gennem leg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye