3F

3F-opbakning til SF-forslag

Del
Vores medlemmer har en tilkæmpet ret til at stemme om ændringer i deres overenskomst, siger 3F’s forbundsformand Henning Overgaard, der støtter SF-opfordring til regeringen

- Jeg kan fuldt ud bakke op om SF's opfordring til regeringen om at trække lovforslaget, der griber direkte ind i vores overenskomster, til efter et folketingsvalg, hvor vælgerne har haft mulighed for at tage stilling.

- Samtidig kan regeringen efter overenskomstforhandlingerne indkalde arbejdsmarkedets parter til trepartsforhandlinger om de samfundsmæssige udfordringer.

- Med lovforslaget lægger regeringen op til at sløjfe en fridag og helligdag og fratage arbejdernes tilkæmpede tillægsbetalinger, så vi end ikke kan veksle dem til andre goder over forhandlingsbordet med arbejdsgiverne.

- Vores medlemmer har i over 100 år set det som deres demokratiske, tilkæmpede ret at stemme om ændringer i deres overenskomst. Sådan er det i en rigtig fagforening, og sådan er det i den danske arbejdsmarkedsmodel, siger Henning Overgaard.

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92.

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye