Danske Spil A/S

En VM-finale mellem Danmark og Frankrig? Ha! – den regnede danskerne da ud for længe siden

Del
Udviser danskerne Nostradamus-tendenser? Et overvældende antal danskere har hos Danske Spil sat penge på, at netop Frankrig og Danmark skulle mødes i VM-finalen i aften. Og at danskerne vinder kampen.

Det kommer - mildest talt – ikke bag på kunderne hos Danske Spil, at VM-finalen i år bliver en gentagelse af OL-finalen fra for to år siden, hvor Danmark også mødte Frankrig.

For allerede tidligt i VM-turneringen blev der lavet mange væddemål på, at det søndag ville blive en gentagelse af OL-finalen mellem de to storhold. Samtidig spillede danskerne flittigt på kombinationen, hvor man skulle forudsige både guld- og sølvvinderen - og her var det ikke overraskende favorit-kombinationen ’guld til Danmark, sølv til Frankrig,’ som trak det store læs, sammen med kombinationen Danmark-Sverige.

”Man må sige, at vores kunder har været godt forberedte her,” siger oddssætter Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil med et smil.

”På spillet om at forudsige de to finale-deltagere, står vi i Danske Spil står til at betale omtrent det dobbelte af indskuddet tilbage til kunderne, så her må vi bare konstatere, at der hiver kunderne en sikker storsejr hjem,” siger han.

I OL-finalen 2021 vandt franskmændene 25-23 i en tæt finale. VM-finalen i håndbold 2022 mellem Danmark og Frankrig fløjtes i gang kl. 21.00.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye